Raad beloont geslaagde wafelactie

Burgemeester, wethouders en gemeenteraad van Bergen hadden niks dan lof voor de wafelactie van Maichel van Dreumel. Samen met enkele medebewoners en begeleiders van Dichterbij organiseerde hij een actie waarvan de opbrengst bestemd was voor 3FM Serious Request, een jaarlijkse goede-doelenactie van radio-dj’s en dus collega’s van Maichel die sinds kort met zijn eigen programma ‘Centraal met Maichel’ te beluisteren is op MaasduinenCentraal-Radio.

Maichel kwam vanavond met de laatste wafels om deze het college en de raad aan te bieden en in ruil was de gemeente bereid om ook een duit in het zakje te doen. De uiteindelijke opbrengst van de actie was € 531,45.

Maichel van Dreumel begon met zijn idee twee weken geleden toen hij enkele supermarkten in Gennep en Bergen bereid vond de benodigde ingrediënten beschikbaar te stellen om deze actie tot een succes te maken. Daarna werd er op de sociale media extra aandacht aan geschonken wat zelfs tot Hilversum reikte want er kwam een heuse cameraploeg van Serious Request om de wafelactie vast te leggen.

door | dec 18, 2018 | Bergen, Sociaal maatschappelijk

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest