Resia ’42 blijft op koers, slechte start Astrantia

In de eerste wedstrijd na de winterse rustperiode kon Astrantia geen vervolg geven aan de goede reeks van de eerste seizoenshelft. Uit bij Sambeek werd met 3-1 verloren. (Bron: Website Astrantia)

Astrantia begon niet sterk aan de wedstrijd en kwam binnen tien minuten op achterstand door een goede kopbal vanaf randje zestien; 1-0. In de fase tot aan de rust was de wedstrijd enigszins in balans en waren er kansjes over en weer.

Kort na rust bracht Thijn Fransman, op aangeven van Dennis Simons, Astrantia op gelijke hoogte door alleen voor de keeper de bal hoog in het doel te schieten; 1-1. Astrantia ging op zoek naar meer maar het was Sambeek dat in de 75e minuut tot scoren kwam. Ruben op ‘t Veld kwam in balbezit en schoot overtuigend binnen via de onderkant van de lat; 2-1. De ploeg uit Middelaar zette de schouders eronder maar kreeg andermaal het deksel op de neus. Vlak voor tijd gooide Sambeek met een benutte penalty de wedstrijd in het slot; 3-1. (Wedstrijdfoto’s Sjaak Kroon >>>)

Resia ’42 uit Wellerlooi ging op bezoek bij VCA op sportpark Veldzicht in Sint Agatha. Om aansluiting te houden bij koploper SV Merselo moest er gewonnen worden bij deze relatieve laagvlieger in de vijfde klasse. Dat werd een moeilijker karwei dan gedacht want de Noord Limburgse bezoekers kwamen niet tot scoren. Gelukkig deed de thuisploeg dat wel en dankzij een eigen goal van VCA mocht Resia de drie punten meenemen naar huis.

HRC ’27 moest op bezoek bij koploper Merselo en kwam van een koude kermis thuis. De eerste helft konden de gasten uit Afferden de schade nog beperken tot één doelpunt maar de eindscore was helder, 3-0.

Seizoen amateurvoetbal wordt niet uitgespeeld

Seizoen amateurvoetbal wordt niet uitgespeeld

Het seizoen voor de voetbalamateurs is afgelopen en wordt niet meer uitgespeeld. De KNVB besloot dit gisteravond na de aanvullende kabinetsmaatregelen ter bestrijding van het Coronavirus. Dus geen kampioenen, geen promotie en geen degradatie met als gevolg dat het...

Judoka’s kunnen thuis aan de slag

Judoka’s kunnen thuis aan de slag

De judobond biedt elke dinsdag- en vrijdagavond om 19.00 uur de mogelijkheid om via YouTube een judotraining te volgen die je thuis kan uitvoeren. Deze training wordt verzorgd door Mark van der Ham. De trainingen zijn te volgen via de link:...

Martinovic nieuwe coach Fast

Martinovic nieuwe coach Fast

De actieve sport staat op een waakvlammetje maar achter de schermen zijn het bestuur en de technische commissie van eredivisionist FAST druk in de weer om het topvolleybal in Sint Anthonis en Gennep te waarborgen. In de periode waarin de wereld met ingehouden adem de...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht