Resia en RKDSO verliezen in eigen huis

Zowel Resia ’42 uit Wellerlooi als ook RKDSO uit Lomm hebben allebei hun thuiswedstrijd met 1-2 verloren. Waarbij RKDSO nog mocht hopen op een resultaat was het voor Resia al snel duidelijk dat het een moeilijke middag zou worden.

Het was zondag op sportpark Bos en Heide in Wellerlooi al na 10 minuten raak voor de gasten uit Leunen. Wist Resia in de midweekse inhaalwedstrijd in Leunen nog de nul te houden was het gisteren al snel raak. Nog voor rust werd het zelfs 0-2 en duurde het tot de laatste minuut van de wedstrijd aleer Wellerlooi de eretreffer kon scoren door een doelpunt van Tim Michiels.

RKDSO kwam snel op voorsprong in de wedstrijd tegen Sporting ST maar kon deze niet vasthouden. Jorg Jacobs tekende voor de 1-0 maar net voor rust scoorde het combinatieteam uit Swolgen en Tienray de gelijkmaker. Na rust was Sporting nog een keer doeltreffend, eindstand 1-2.

door | 15,apr,2019 | Lomm, Resia, RKDSO Lomm, Wellerlooi

Siebengewald C wint bekerwedstrijd seniorenteams

Team Siebengewald C heeft maandag 17 juni in een spannende finalewedstrijd tegen team Siebengewald B de bekerwedstrijd seniorenteams Gemeente Bergen gewonnen. De derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar team Bergen 1 en Bergen 2.De afgelopen...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest