Resia en RKDSO verliezen in eigen huis

Zowel Resia ’42 uit Wellerlooi als ook RKDSO uit Lomm hebben allebei hun thuiswedstrijd met 1-2 verloren. Waarbij RKDSO nog mocht hopen op een resultaat was het voor Resia al snel duidelijk dat het een moeilijke middag zou worden.

Het was zondag op sportpark Bos en Heide in Wellerlooi al na 10 minuten raak voor de gasten uit Leunen. Wist Resia in de midweekse inhaalwedstrijd in Leunen nog de nul te houden was het gisteren al snel raak. Nog voor rust werd het zelfs 0-2 en duurde het tot de laatste minuut van de wedstrijd aleer Wellerlooi de eretreffer kon scoren door een doelpunt van Tim Michiels.

RKDSO kwam snel op voorsprong in de wedstrijd tegen Sporting ST maar kon deze niet vasthouden. Jorg Jacobs tekende voor de 1-0 maar net voor rust scoorde het combinatieteam uit Swolgen en Tienray de gelijkmaker. Na rust was Sporting nog een keer doeltreffend, eindstand 1-2.

door | 15,apr,2019 | Lomm, Resia, RKDSO Lomm, Wellerlooi

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest