Resia in neerwaartse spiraal, eindelijk weer winst voor RKDSO

Het was dubbel feest op sportpark ‘t Wiltland in Lomm want niet alleen werd er weer een keer gewonnen, RKDSO club-icoon Mark Pingen speelde zijn 350ste wedstrijd in het eerste van de blauwwitten en werd hiervoor in het zonnetje gezet.

Hekkensluiter Kronenberg kwam op bezoek in Lomm en wilde blijkbaar het feestje van Mark Pingen niet verstoren. RKDSO nam vroeg in de wedstrijd de leiding door een doelpunt van Sven Maessen en 10 minuten later was het weer raak voor de blauwwitten. Deze keer was het Jesse van Wylick die de goal voor zijn rekening nam en met 2-0 werd de rust ingegaan.

Na de pauze ging het spel op en neer waarbij RKDSO niet meer echt in de problemen kwam. Kort voor tijd werd de 3-0 eindstand bepaald door een doelpunt van Niels Theelen.

Resia ’42 ging op paasmaandag op bezoek in Grashoek maar waarschijnlijk lagen de paaseieren nog wat zwaar op de maag. De mannen uit Wellerlooi wisten gedurende de eerste helft niet waar ze het zoeken moesten en stonden met de rust al op een hopeloze 4-0 achterstand.

Ook na de pauze was Grashoek de bovenliggende partij, scoorde zelfs de 5-0 en Resia moest vrezen voor een enorme afstraffing. Dat ging Tim Michiels te ver. Het Resia-fenomeen stroopte zijn mouwen op en wist in de slotminuten een loepzuivere hattrick uit zijn hoge hoed te toveren zodat er een alleszins redelijke 5-3 eindstand op het scorebord stond.

door | 23,apr,2019 | Lomm, Resia, RKDSO Lomm, Wellerlooi

Inschrijving Nachtcross Siebengewald

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vindt er in Siebengewald het jaarlijkse autocrossweekend plaats georganiseerd door autosportvereniging De Zilveren Vogels.De inschrijving voor de Nachtcross Siebengewald 2019 is inmiddels alweer een tijdje geopend. Klik...

Veel voetbalderby’s in de Maasduinen

Op zondag 22 september gaat de competitie van het amateurvoetbal weer van start. In de Klasse 4G van het district Zuid 2 zijn zes clubs vertegenwoordigd uit de Maasduinen, Montagnards uit Bergen, Stormvogels uit Siebengewald, EWC '46 uit Well, Achates uit Ottersum, vv...

Hondensportvereniging Weeze klaar voor Duits kampioenschap

Hundesportverein GHSV Weeze hat sich den Bundessiegertitel geholt und bereitet sich jetzt vor für den großen Wettbewerb, die Deutsche Meisterschaft. Diese findet am Samstag und Sonntag, 12. und 13. Oktober, in Weeze statt. (Quellenangabe: RP.Online)...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest