Resia pakt de draad weer op, puike zege Astrantia

Op een druilerige zondagmiddag wist Astrantia in Leunen de volle drie punten mee naar huis te nemen door de beslissende treffer van invaller Sjuul Hermsen, 1-2. Resia ’42 pakt de draad weer op en wint op sportpark Bos en Heide met 4-0 van SVS. Op sportpark De Alverman sleept HRC ’27 een gelijkspel uit het vuur door in de slotfase de 2-2 te scoren.

Astrantia had na 40 seconden op voorsprong kunnen komen, maar de keeper van Leunen pareerde de inzet van aanvoerder Kroon. De gasten uit Middelaar wisten na twintig minuten alsnog op voorsprong te komen doordat Jules de Boer de bal vanuit de lucht in de draai tot doelpunt promoveerde. Leunen had na de tegentreffer het betere van het spel en kwam na een klein half uur spelen op gelijke hoogte door het adequaat reageren op een doorgeschoten bal.

Foto’s Marieke Lemmen >>>

Astrantia kwam sterk uit de kleedkamer en had na rust een licht veldoverwicht. De ploeg uit Middelaar wist dit tien minuten voor tijd om te zetten in een voorsprong. Een lange rush en scherpe voorzet van linksback Jos Lemmen werd door Sjuul Hermsen doeltreffend afgerond; 1-2. Het slotoffensief van Leunen was stevig maar bleef voor Astrantia zonder gevolgen.

Resia ’42 – SVS 
Na een nederlaag vorige week pakte Resia zondag de draad weer op en stuurde SVS met 4-0 terug naar Stevensbeek. De doelpunten werden eerlijk om en om verdeeld tussen Maik Michiels en Danny Frederix.

HRC ’27 – Sambeek
Op sportpark De Alverman in Afferden kwam HRC na een half uur op voorsprong door Devin Jacobs. Na de pauze werd Sambeek sterker en was tot tweemaal toe doeltreffend. Toch mocht HRC een punt bijschrijven want kort voor tijd wist Devin Jacobs zijn tweede treffer te maken en de eindstand te bepalen op 2-2.

Weys - speciaal

Stem nu op jouw favoriete sportheld!

Eindelijk, het is bekend welke sporters genomineerd zijn voor het Sportgala Gennep. Tijdens het evenement in Pica Mare op 13 december worden de winnaars bekend gemaakt. En jij kunt nu alvast je stem uitbrengen op jouw favoriete sporthelden uit de gemeente...

EWC ’46 in zwaar weer

Met slechts één punt uit de laatste vijf duels verkeert EWC '46 uit Well in zwaar weer. Afgelopen zondag werd de inhaalwedstrijd op sportpark 't Venneke in Broekhuizenvorst met 2-0 verloren van SVEB. Met dit resultaat komt de ploeg van trainer Peter van...

Jonge judoka pakken prijzen in Roermond

Op zondag 17 november waren de jeugdige kanjers van Judo Ryu Maasduinen en Budoschool Gennep te vinden in Roermond voor hun Limburgs Kampioenschap. Voor JRM is Jesse Kamps net als vorig jaar kampioen geworden van Limburg (-12 jaar). Het was is voor Jesse...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest