Resia pakt de draad weer op, puike zege Astrantia

Op een druilerige zondagmiddag wist Astrantia in Leunen de volle drie punten mee naar huis te nemen door de beslissende treffer van invaller Sjuul Hermsen, 1-2. Resia ’42 pakt de draad weer op en wint op sportpark Bos en Heide met 4-0 van SVS. Op sportpark De Alverman sleept HRC ’27 een gelijkspel uit het vuur door in de slotfase de 2-2 te scoren.

Astrantia had na 40 seconden op voorsprong kunnen komen, maar de keeper van Leunen pareerde de inzet van aanvoerder Kroon. De gasten uit Middelaar wisten na twintig minuten alsnog op voorsprong te komen doordat Jules de Boer de bal vanuit de lucht in de draai tot doelpunt promoveerde. Leunen had na de tegentreffer het betere van het spel en kwam na een klein half uur spelen op gelijke hoogte door het adequaat reageren op een doorgeschoten bal.

Foto’s Marieke Lemmen >>>

Astrantia kwam sterk uit de kleedkamer en had na rust een licht veldoverwicht. De ploeg uit Middelaar wist dit tien minuten voor tijd om te zetten in een voorsprong. Een lange rush en scherpe voorzet van linksback Jos Lemmen werd door Sjuul Hermsen doeltreffend afgerond; 1-2. Het slotoffensief van Leunen was stevig maar bleef voor Astrantia zonder gevolgen.

Resia ’42 – SVS 
Na een nederlaag vorige week pakte Resia zondag de draad weer op en stuurde SVS met 4-0 terug naar Stevensbeek. De doelpunten werden eerlijk om en om verdeeld tussen Maik Michiels en Danny Frederix.

HRC ’27 – Sambeek
Op sportpark De Alverman in Afferden kwam HRC na een half uur op voorsprong door Devin Jacobs. Na de pauze werd Sambeek sterker en was tot tweemaal toe doeltreffend. Toch mocht HRC een punt bijschrijven want kort voor tijd wist Devin Jacobs zijn tweede treffer te maken en de eindstand te bepalen op 2-2.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Seizoen amateurvoetbal wordt niet uitgespeeld

Seizoen amateurvoetbal wordt niet uitgespeeld

Het seizoen voor de voetbalamateurs is afgelopen en wordt niet meer uitgespeeld. De KNVB besloot dit gisteravond na de aanvullende kabinetsmaatregelen ter bestrijding van het Coronavirus. Dus geen kampioenen, geen promotie en geen degradatie met als gevolg dat het...

Judoka’s kunnen thuis aan de slag

Judoka’s kunnen thuis aan de slag

De judobond biedt elke dinsdag- en vrijdagavond om 19.00 uur de mogelijkheid om via YouTube een judotraining te volgen die je thuis kan uitvoeren. Deze training wordt verzorgd door Mark van der Ham. De trainingen zijn te volgen via de link:...

Martinovic nieuwe coach Fast

Martinovic nieuwe coach Fast

De actieve sport staat op een waakvlammetje maar achter de schermen zijn het bestuur en de technische commissie van eredivisionist FAST druk in de weer om het topvolleybal in Sint Anthonis en Gennep te waarborgen. In de periode waarin de wereld met ingehouden adem de...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht