Resia pakt de draad weer op, puike zege Astrantia

Op een druilerige zondagmiddag wist Astrantia in Leunen de volle drie punten mee naar huis te nemen door de beslissende treffer van invaller Sjuul Hermsen, 1-2. Resia ’42 pakt de draad weer op en wint op sportpark Bos en Heide met 4-0 van SVS. Op sportpark De Alverman sleept HRC ’27 een gelijkspel uit het vuur door in de slotfase de 2-2 te scoren.

Astrantia had na 40 seconden op voorsprong kunnen komen, maar de keeper van Leunen pareerde de inzet van aanvoerder Kroon. De gasten uit Middelaar wisten na twintig minuten alsnog op voorsprong te komen doordat Jules de Boer de bal vanuit de lucht in de draai tot doelpunt promoveerde. Leunen had na de tegentreffer het betere van het spel en kwam na een klein half uur spelen op gelijke hoogte door het adequaat reageren op een doorgeschoten bal.

Foto’s Marieke Lemmen >>>

Astrantia kwam sterk uit de kleedkamer en had na rust een licht veldoverwicht. De ploeg uit Middelaar wist dit tien minuten voor tijd om te zetten in een voorsprong. Een lange rush en scherpe voorzet van linksback Jos Lemmen werd door Sjuul Hermsen doeltreffend afgerond; 1-2. Het slotoffensief van Leunen was stevig maar bleef voor Astrantia zonder gevolgen.

Resia ’42 – SVS 
Na een nederlaag vorige week pakte Resia zondag de draad weer op en stuurde SVS met 4-0 terug naar Stevensbeek. De doelpunten werden eerlijk om en om verdeeld tussen Maik Michiels en Danny Frederix.

HRC ’27 – Sambeek
Op sportpark De Alverman in Afferden kwam HRC na een half uur op voorsprong door Devin Jacobs. Na de pauze werd Sambeek sterker en was tot tweemaal toe doeltreffend. Toch mocht HRC een punt bijschrijven want kort voor tijd wist Devin Jacobs zijn tweede treffer te maken en de eindstand te bepalen op 2-2.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Judotoernooi in Groesbeek voor jeugdig talent

Judotoernooi in Groesbeek voor jeugdig talent

In de plaatselijke sporthal van sportdorp Groesbeek, werd voor de 33ste keer het Breedtesport judotoernooi georganiseerd. In dit altijd drukke toernooi was Budoschool Gennep vertegenwoordigd met 15 judotalenten en ook Judo Ryu Maasduinen was er met een tiental judoka....

SPES komt tekort tegen Swift

SPES komt tekort tegen Swift

Gisteren stond de Limburgse derby op het programma in de Topklasse Korfbal. In de razend spannende competitie moest er deze zondag gewonnen worden door SPES om definitief afstand te nemen van het nog puntloze Swift. Helaas liep het anders voor de Milsbeekse equipe,...

Milsbeek verliest koppositie, noodklok luidt voor Vitesse

Milsbeek verliest koppositie, noodklok luidt voor Vitesse

SV Milsbeek, trotse koploper in de vierde klasse H moest op bezoek bij DSV in Ledeacker. Op sportpark De Laan werd het een lijdensweg voor de gasten want zij gingen met 4-0 kansloos ten onder, waardoor de koppositie werd overgenomen door Festilent uit Zeeland. Het was...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht