Resia pakt punt, zege voor Astrantia, nederlaag HRC

Sambeek – Resia ’42
Het zag er lange tijd niet naar uit dat de gasten uit Wellerlooi een resultaat zouden boeken want het was Sambeek dat in de eerste helft de score opende. Na rust werd het zelfs 2-0 en leek er geen vuiltje aan de lucht voor de gastgevers, die echter buiten de waard rekenden. En zijn naam was Maik Michiels, die kort na de 2-0 de aansluitingstreffer maakte en ook de gelijkmaker voor zijn rekening nam, eindstand 2-2.

Menos – Astrantia
Op een druilerige zondagmiddag wist Astrantia de drie punten mee naar Middelaar te nemen door de eerste overwinning sinds de winterstop. In Landhorst werd Menos met 0-3 verslagen. Na een aantal kansen was het Rick Simons die de score opende voor de bezoekers. (Tekst: website Astrantia, foto’s Marieke Lemmen)

Astrantia kwam er hierna nog een aantal keren gevaarlijk door, maar de 0-1 stand bleef onveranderd tot aan de rust. In de tweede helft ging Astrantia op zoek naar meer en zag haar inzet beloond. Door doelpunten van Tim Sengers en invaller Wim Broeks kwam de overwinning niet meer in gevaar, eindstand 0-3.

HRC ’27 – DWSH ’18
Op sportpark De Alverman in Afferden had de thuisploeg niets in te brengen tegen DWSH uit Wilbertoord. HRC keek met de rust al tegen een 0-3 achterstand aan en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

In de tweede helft deed de thuisploeg nog wel wat terug en tekende Jari Arts voor de eretreffer. Hij bepaalde de eindstand op 1-3.

Luc Peters wel de beste maar geen kampioen

Luc Peters wel de beste maar geen kampioen

Dat het coronavirus ook op sportgebied heel slecht kan uitpakken, is Luc Peters pijnlijk duidelijk geworden. De 27-jarige darter uit Nieuw-Bergen was al rankingkampioen, maar moet die titel door het coronavirus inleveren. Peters stond in vier van de vijf...

Seizoen amateurvoetbal wordt niet uitgespeeld

Seizoen amateurvoetbal wordt niet uitgespeeld

Het seizoen voor de voetbalamateurs is afgelopen en wordt niet meer uitgespeeld. De KNVB besloot dit gisteravond na de aanvullende kabinetsmaatregelen ter bestrijding van het Coronavirus. Dus geen kampioenen, geen promotie en geen degradatie met als gevolg dat het...

Judoka’s kunnen thuis aan de slag

Judoka’s kunnen thuis aan de slag

De judobond biedt elke dinsdag- en vrijdagavond om 19.00 uur de mogelijkheid om via YouTube een judotraining te volgen die je thuis kan uitvoeren. Deze training wordt verzorgd door Mark van der Ham. De trainingen zijn te volgen via de link:...

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht