RKDSO pakt punt, thuiszege Resia

Het werd een reguliere zege van Resia ’42 afgelopen zondag op sportpark Bos en Heide in Wellerlooi. Tegenstander Sporting ST, die in de onderste regionen van de vijfde klasse bivakkeert werd met 3-1 verslagen. Het grote nieuws was echter dat de 18-jarige Tim Michiels de club gaat verlaten en volgend seizoen bij tweedeklasser Volharding uit Vierlingsbeek aan de slag gaat.

Tegen Sporting ST was het Maan Brand die in de eerste helft de score opende voor de thuisploeg. Na ruim een uur spelen verdubbelde Danny Frederix de voorsprong en leek er geen vuiltje aan de lucht. Toch werd een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer gemaakt en moest Resia nog even de mouwen opstropen. Het verlossende doelpunt viel kort voor tijd door Ralf Wijnhoven die de eindstand bepaalde.

RKDSO moest zondag naar Blerick op Sportpark Maassenhof om zich te meten met VCH. Het werd een spannend duel waarbij de winst naar beide kanten had kunnen gaan maar uiteindelijk resulteerde in een terecht 2-2 gelijkspel.

Het was Daan van den Homberg die voor de gasten de score opende maar nog voor rust wist VCH de gelijkmaker binnen te schieten. In de tweede helft een iets sterkere thuisploeg die tien minuten voor tijd de voorsprong nam en leek het te laat voor RKDSO. Daar dacht Teun Bartels anders over want hij wist enkele minuten later de stand weer gelijk te trekken en het verdiende punt zeker te stellen.

door | 13,mei,2019 | Lomm, Resia, RKDSO Lomm, Wellerlooi

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest