Rockin’ Mountains met internationale line-up

De Bergense band >SOLD< is ook dit jaar weer de organisator van het indoor pop- en rockfestival Rockin’ Mountains. Bij deze derde editie worden grenzen verlegd en krijgt het geheel een internationaal karakter. Bovendien wordt dit evenement nu gekoppeld aan een goed doel.

Den Asseldonk in Nieuw Bergen wordt op 2 november omgetoverd tot een poptempel, waar vier bands uit binnen- en buitenland zorgen voor een bijzonder gevarieerd aanbod van muziekstijlen. BlueMonday brengt een dampende blues van onder andere Guy Forsyth, Eric Clapton en de Red Devils. De uit Duitsland afkomstige 6/45 A Day staat garant voor stevige punk-/rockcovers van onder meer Foo Fighters, Green Day en Rage Against the Machine. Second Skin is de tributeband van de avond, die een ode zal brengen aan de Britse band Skunk Anansie van zangeres Skin.

De mannen van >SOLD< brengen een selectie van hun eigen repertoire ten gehore. Gedurende de avond presenteert het Liebesgrün Runningteam zich aan het publiek. Dit Duits-Nederlandse loopteam wil geld inzamelen voor deelname aan de Roparun van 2020, een estafetteloop van ruim 560 km. Stichting Roparun streeft ernaar het leven van mensen met kanker te veraangenamen. De line-up van deze editie van Rockin’ Mountains is mede mogelijk gemaakt door Stichting Popmuziek Limburg. Het licht en geluid wordt verzorgd door SD-producties. Den Asseldonk is deze zaterdag vanaf 20.00 uur geopend.

Voorlopige line-up Parookaville 2020

Voorlopige line-up Parookaville 2020

Super-DJ Afrojack zal ook dit jaar weer de mainstage van Parookaville bemannen, aldus de laatste berichtgeving van de organisatie. Bekijk hieronder wie er al gecontracteerd zijn in de voorlopige line-up van Parookaville, dit jaat op 17, 18 en 19 juli. Ook interessant...

Muziekprogramma camping De Hei is bekend

Muziekprogramma camping De Hei is bekend

Motorcamping De Hei in Siebengewald heeft de muziekagenda voor het komende seizoen weer klaar. Programmeur May Broere is het wederom gelukt om een keur aan geweldige bands te contracteren die garant staan voor een avondje stevige muziek. Leuk detail is dat...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht