Roepaen start met openlucht bioscoop

Roepaen start met openlucht bioscoop

door | jun 24, 2017 | Kunst & cultuur, Ottersum | 1 reactie

In samenwerking met Moodwood organiseert poppodium Roepaen deze zomer voor het eerst een openlucht bioscoop! Tijdens twee voorstellingen, die op zaterdag 1 juli en zaterdag 19 augustus plaatsvinden, kunnen bezoekers genieten van de klassiekers The Jungle Book en Alice in Wonderland, die op een groot scherm vertoond worden in de kloostertuin van het evenementencomplex. De kaartverkoop voor deze unieke bioscoop voorstellingen is reeds gestart en tickets kosten € 10,00 in de voorverkoop.

Zaterdag 1 juli - The Jungle Book >>>>

Mowgli (Neel Sethi) is een jongen die opgevoed is door een groep wolven. Maar Mowgli is niet meer welkom in de jungle, als de angstaanjagende tijger Shere Khan (Idris Elba) arriveert. Onder begeleiding van de panter Bagheera (Ben Kingsley) en de immer vrolijke beer Baloo (Bill Murray) gaat Mowgli op weg maar de mensenwereld. Onderweg ontmoet hij junglewezens die niet bepaald het beste met hem voor hebben, van de verleidelijke python Kaa (Johansson) tot de gladde prater Koning Louie (Christopher Walken).

Zaterdag 19 augustus - Alice in Wonderland >>>>

In Tim Burtons 3D bewerking van Alice in Wonderland, keert de 19-jarige Alice terug in de magische wereld waar ze als klein meisje al eens was geweest De 19-jarige Alice keert terug naar de magische wereld die ze voor het eerst betrad als klein meisje. Zij herenigt zich weer met haar jeugdvrienden: Het Witte Konijn, Tweedledee en Tweedledum, de Muis, de Rups, de Cheshire Kat en natuurlijk de Mad Hatter. Alice beleeft een fantastische reis op zoektocht naar haar ware bestaan, waarin ze probeert een einde te maken aan het regime van de rode koningin. Visionair regisseur Tim Burton geeft een magische twist aan het beroemde sprookje van Lewis Carroll uit 1865. Hij werkte opnieuw samen met Johnny Depp, die zich lekker uit kon leven als de prettig gestoorde Mad Hatter.

[rns_reactions]

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest