Sfeervol kerstconcert in Offerse kerk (VIDEO)

You make it feel like Christmas

You make it feel like Chistmas. Aldus de Troubadours die tijdens het kerstconcert in de Offerse kerk dit nummer en het nummer An angel/the Kelly Family ten gehore brachten.

Posted by Frans Thonen Journalist on Sunday, 16 December 2018
3Veur Aff zingt 'In the ghetto' tijdens kerstconcert in Offerse kerk

3 Veuf Aff zingt 'In the ghetto' tijdens het kerstconcert 2018 in de Offerse kerk

Posted by Frans Thonen Journalist on Sunday, 16 December 2018
Het Basiskoor zingt tijdens het kerstconcert 2018 in de Offerse kerk

Het Basiskoor zingt tijdens het kerstconcert 2018 in de Offerse kerk

Posted by Frans Thonen Journalist on Saturday, 15 December 2018

Afgelopen zaterdag hebben velen kunnen genieten van een twee uur durend sfeervol kerstconcert in de Offerse kerk. Het organiserende koor Laetitia was er in geslaagd dankzij de bereidwillige medewerking van koren en fanfare Helpt Elkander uit Afferden een mooi programma samen te stellen.

Ceremoniemeester Ger Vullings zorgde voor de persoonlijke touch door alle onderdelen gemakkelijk aan elkaar te praten. Het Studieorkest o.l.v. Bart Wolters verzorgde de aftrap met ‘Simply Christmas’ en ‘Rudolph the rednosed reindeer’, waarna het Basiskoor o.l.v. Marjo Laarakkers en Celine Burgers met ‘A million dreams’ en ‘1000 Sterre’ het stokje overnam. Het koor 3 Veur Aff o.l.v. Mat Custers sloot met ‘In the ghetto’ van Elvis Presley en ‘God rest Ye Merry Gentleman’ het programma voor de pauze af.

Na de koffie en een stuk krentenbrood pakten de Troubadours s o.l.v. John Martens de muzikale draad weer op met de nummers ‘An Angel’ en ‘You make it feel like Christmas’. Aansluitend zong gemengde zangvereniging Laetitia o.l.v. Cornelia Burgers ‘O Tannenbaum’ en ‘Child in a manger’ en bracht de blokfluitgroep o.l.v. Eric Roefs’ het verrassende Jingle Bell Blues’. Afsluitend vertolkte fanfare Helpt Elkander o.l.v. Eric Roefs ‘A Christmas Carol Fantasy’ en ‘Christmas Surprise’.
De finale bestond uit een samenzang van ‘Rudolph the rednosed reindeer’ door publiek, koren en fanfare.
Met bedankjes en een groepsfoto werd dit geslaagde kerstconcert afgesloten.
Volgend jaar staat in Afferden het tweede Offers Kerst Treffe op het programma met een rondgang door het dorp en een kerstmarkt voor de kerk.

Foto: Het Basiskoor o.l.v. Marjo Laarakkers en Celine Burgers.

door | dec 16, 2018 | Afferden, kerstconcerten, Video

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest