Sfeervol kerstconcert in Offerse kerk

Zaterdag 15 december verandert de Offerse kerk van 19.00 tot 21.00 uur in een grote concertzaal. Diverse muziekverenigingen en koren verzorgen dan een gezellig en sfeervol kerstconcert. De organisatie berust bij gemengde zangvereniging Laetitia.

Vorig jaar werd het kerstconcert voor de eerste keer gecombineerd met een sfeervolle kerstmarkt op het kerkplein: het eerste Offers Kerst Treffe. Afgesproken is met de organiserende verenigingen om dit om de twee jaar te doen. Dit jaar vindt alleen het traditionele kerstconcert plaats, volgend jaar het tweede Offers Kerst Treffe.

Het kerstconcert wordt opgeluisterd door het Basiskoor o.l.v. Marjo Laarakkers en Celine Burgers, Smartlappenkoor 3 Veuraf o.l.v. Mat Custers, gemengde zangvereniging Laetitia o.l.v. Cornelia Burgers, de Troubadours o.l.v. John Martens, Studieorkest Helpt Elkander o.l.v. Bart Wolters, fanfare Helpt Elkander o.l.v. Eric Roefs en de Blokfluitgroep o.l.v. Eric Roefs.
Elke vereniging laat twee nummers horen. In de finale zingen alle koren samen met een kwintet van de fanfare een slotnummer. Het Dorpsarchief van Afferden zorgt met de computer voor een wisselende sfeervolle kerstachtergrond.
In de pauze is er koffie, thee en fris met wat lekkers.
De entree is gratis.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest