Slijterij De Toren bijna klaar voor de opening

Slijterij De Toren bijna klaar voor de opening

door | mrt 29, 2018 | Bergen, Gemeente Bergen, Mosaique, Ondernemersnieuws | 1 reactie

De slijterij in De Toren op het Mosaïqueplein in Bergen is bijna klaar voor de opening. Deze staat gepland op zaterdag 7 april van 10.00 tot 18.00 uur. Dan wordt tevens De Torenkamer geopend waar momenteel de laatste hand aan de inrichting en aankleding wordt gelegd.

Zowel de slijterij als De Torenkamer bevinden zich op een unieke locatie op het Mosaïqueplein. De Torenkamer is trouwens al beschikbaar voor het houden van party’s, bruiloften, diners en andere feestelijke momenten. Voor reserveren kijk even op www.feestjecompleet.nl of neem contact op met John van de Kamp, tel. 0485 – 511638.

Slijterij De Toren beschikt ondanks de kleine ruimte over een uitgebreid assortiment bieren, wijnen en gedistilleerde dranken.
In verband met de opening kunnen bezoekers op zaterdag 7 april een toepasselijke prijs winnen als men het goede antwoord weet op de vraag: hoeveel verschillende flessen sterke drank, bier en wijn staan op 7 april in de rekken?
Uit de goede antwoorden worden naderhand drie winnaars bekend gemaakt. De eerste prijs levert een mooie fles wijn op, de tweede prijs een fles likeur en de derde prijs een bierpakket.

 

Foto: Natascha  legt de laatste hand aan het vullen van de schappen in slijterij De Toren.  

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest