Snuffelwedstrijd gezamenlijke voetbalclubs

Voetbalteams in de Maasduinen gaan eerste kennismakingduels spelen!!

Aanstaande maandag vanaf 19.00 uur zal er in Siebengewald op Sportpark ‘t Eindpunt twee keer afgetrapt worden tussen twee teams bestaande uit spelers en speelsters uit de kerkdorpen Siebengewald, Afferden en Bergen tegen de O17-1 en de O17-2 van Achates in de leeftijdscategorie O17. Deze wedstrijden komen voort uit langdurig overleg tussen de drie voetbalverenigingen. Nadat de jeugd geïnformeerd is over deze mogelijke samenwerking is afgesproken, dat ze om elkaar beter te leren kennen alvast een oefenpotje tegen buurman vv Achates gaan spelen. Doelstelling van de verenigingen is om vanaf volgend jaar de O17 samen te laten smelten met behoud van lidmaatschap bij de ‘eigen’ vereniging.
Voornaamste reden hiervoor is het steeds verder teruglopende ledenaantal in deze leeftijdscategorie waardoor het voor de verenigingen steeds moeilijker wordt om een team samen te kunnen stellen.

Tijdens deze avond zal een vertegenwoordiging van alle betrokken verenigingen aanwezig zijn om mogelijke vragen te beantwoorden.

Komt allen kijken, moedig deze pioniers aan en laten we hopen dat de jeugd hierdoor allemaal de mogelijkheid krijgt om op hun eigen niveau en in de juiste leeftijdscategorie kan komen te voetballen!!!

Maandag 11 maart 19.00 uur Sportpark ‘t Eindpunt in Siebengewald.

Comité Samenwerkende Voetbalclubs

door | mrt 8, 2019 | Afferden, Bergen, Siebengewald, Voetbal

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest