Sponsorcommissie cv de Maasjoerts doneert aan Wensambulance Limburg

Sponsorcommissie cv de Maasjoerts doneert aan Wensambulance Limburg

door | jun 2, 2018 | Gemeente Bergen, Maasjoerts, Ondernemersnieuws, Well | 1 reactie

Tijdens een netwerkbijeenkomst van de sponsorcommissie van carnavalsvereniging de Maasjoerts en de hoofdsponsors is een bedrag van 250 euro geschonken aan Stichting Wensambulance Limburg. Dat gebeurde afgelopen vrijdag tijdens een feestelijke bijeenkomst bij restaurant Dit is ‘t bij de Jachthaven in Well.

De sponsorcommissie van de Maasjoerts had vrijdag 1 juni een feestelijke netwerkbijeenkomst ingepland om na een succesvol sponsorjaar iets terug te doen voor de grotere sponsors. Tussen de 20 en 25 sponsors hadden van die uitnodiging gebruikt gemaakt om in een ongedwongen sfeer en met een hapje en een drankje te netwerken. ”We wilden iets terug doen voor de sponsors en onze waardering uitspreken voor de steun die zij aan de Maasjoerts geven”, zegt Ger Koch van de sponsorcommissie. Die sponsorcommissie is voortgekomen uit de Lichtjesoptocht Well en ondersteunt als sponsorcommissie nieuwe stijl nu indien nodig alle activiteiten van de Wellse carnavalsvereniging.

Tijdens deze netwerkbijeenkomst werden niet alleen de hoofdsponsors warm onthaald maar was er ook een presentatie van Stichting Wensambulance Limburg. Deze vrijwilligersorganisatie voert op verzoek wensritten uit voor bedlegerige, zieke mensen in de provincie Limburg. Na een korte toelichting door vrijwilliger Hay Trienekens ontving hij een envelop met 250 euro voor de Wensambulance.
Ger Koch: ”Naast de waardering voor onze sponsors vinden wij het belangrijk om als sponsorcommissie iets extra’s te doen voor een maatschappelijk doel. Het belangrijke werk van Stichting Wensambulance Limburg is zo’n goed doel dat een extraatje verdient.”

Foto: Janet Jeuken overhandigt de envelop aan Hay Trienekens van Wensambulance Limburg. Helemaal links op de foto Ger Koch en helemaal rechts Ine Sijberts van de sponsorcommissie van CV de Maasjoerts.

Weys - speciaal
Weys - speciaal
Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest