Staatssecretaris geen oog voor lokale media

Vandaag brengt staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken een bezoek aan de Intos in Heijen. Een delegatie van de gemeente Gennep zal haar ontvangen en rondleiden. 

In opdracht van het ministerie mag sec De Gelderlander als pers aanwezig zijn bij het bezoek. Volgens wethouder Peter Lucassen heeft dit o.a. te maken met de tijdsdruk van het bezoek. De overige media krijgt na afloop een voorgekauwd persbericht welke door de gemeente is opgesteld. 

afbeelding Rijksoverheid

Maasduinencentraal heeft hierover haar ongenoegen geuit richting het college en aangegeven dat voor alle pers de zelfde regels moeten gelden, dit ondersteunde De Gelderlander volledig. 

FAST heeft maximale speeltijd nodig voor winst

FAST heeft de eerste competitieoverwinning binnen. De volleybalsters versloegen de Limburgse buur Peelpush in een zinderende strijd met 3-2. De zege hing aan een zijden draadje, want in de beslissende vijfde set hadden de bezoekers uit Meijel bij 14-15 de winst voor...

Waarschuwing, klei en modder op de wegen

In de natte jaargetijden komt vervuiling van de weg met klei en modder regelmatig voor. Agrariërs en loonbedrijven rijden met trekkers en aanhangwagens over de weg, terwijl de banden onder de klei zitten. Dat is gevaarlijk, want klei op de weg...

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest