Stormvogels pakt punt tegen koploper

In een rommelige wedstrijd op Sportpark ‘t Eindpunt in Siebengewald wist Stormvogels een punt af te snoepen van de koploper in de vierde klasse FCV-Venlo. Met name de eerste helft werd gekarakteriseerd door veel overtredingen en slordig voetbal waarbij de scheidsrechter opvallend veel in het voordeel van de gasten floot.

Toch was het Stormvogels dat meteen na de rust de voorsprong pakte door een doelpunt van Thijn Fransman, waardoor de gasten uit Venlo toch meer uit hun schulp moesten komen.

Dat resulteerde in een wedstrijd die in ieder geval voor het publiek aantrekkelijker was dan de eerste helft. Echt gevaarlijk werd de koploper niet en de thuisploeg begon op een stunt te hopen. Een fraai afstandsschot maakte 10 minuten voor tijd een eind aan die illusie.

Een spannende slotfase veranderde niets meer aan de stand en bleef het 1-1.

door | 15,apr,2019 | Siebengewald, Stormvogels

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest