Stormvogels pakt punt tegen koploper

In een rommelige wedstrijd op Sportpark ‘t Eindpunt in Siebengewald wist Stormvogels een punt af te snoepen van de koploper in de vierde klasse FCV-Venlo. Met name de eerste helft werd gekarakteriseerd door veel overtredingen en slordig voetbal waarbij de scheidsrechter opvallend veel in het voordeel van de gasten floot.

Video-ad

Toch was het Stormvogels dat meteen na de rust de voorsprong pakte door een doelpunt van Thijn Fransman, waardoor de gasten uit Venlo toch meer uit hun schulp moesten komen.

Dat resulteerde in een wedstrijd die in ieder geval voor het publiek aantrekkelijker was dan de eerste helft. Echt gevaarlijk werd de koploper niet en de thuisploeg begon op een stunt te hopen. Een fraai afstandsschot maakte 10 minuten voor tijd een eind aan die illusie.

Een spannende slotfase veranderde niets meer aan de stand en bleef het 1-1.

door | 15,apr,2019 | Siebengewald, Stormvogels

Lieke schiet Oranjeleeuwinnen naar kwartfinale

In een matige wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen tegen Japan was het uiteindelijk Lieke Martens uit Nieuw Bergen die in de met 2-1 gewonnen wedstrijd beide doelpunten voor haar rekening nam. Nederland nam in de eerste helft een verdiende voorsprong maar...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest