Stormvogels verliest van MVC

Stormvogels verliest van MVC

door | apr 10, 2017 | Siebengewald, Stormvogels | 1 reactie

Voor de rust speelde Stormvogels een prima wedstrijd en een voorsprong zou verdiend zijn geweest. De tweede helft was voor MVC dat zich met drie punten beloonde via een doeltreffend afstandsschot.
Stormvogels begon goed aan de wedstrijd en was binnen drie minuten al dicht bij een doelpunt. Middenvelder Ingo Custers raakte de paal nadat hij zichzelf mooi vrij speelde door twee tegenstanders te passeren. In de 9. minuut kwam MVC tot de eerste aanval. Joris Timmermans legde de bal vanaf de rechterkant panklaar op de meegekomen Bart Crienen die de bal gemakkelijk kon binnen tikken. Stormvogels was even van slag maar kon kort  later meer druk naar voren zetten en MVC steeds verder terugdringen. In de 23. minuut was Kevin Peters dicht bij een doelpunt. Uit een goede voorzet van Thomas Creemers haalde Kevin vol uit, maar keeper Van Renselaar kon met een uiterste inspanning redding brengen. Twee minuut later was het wel raak voor Stormvogels. Uit een hoekschop van Lloyd Kooiman kreeg Thomas Creemers de bal, omspeelde zijn directe tegenstander en haalde  doeltreffend uit. Bekijk hier de foto’s >>>>

De tweede helft >>>

Carlito de Zeeuw opende de tweede helft goed met een aantal prima acties. Zijn medespelers konden uit de voorzetten echter niet gevaarlijk worden.  MVC werd hierna de betere ploeg, kansen werden echter niet gecreëerd. Stormvogels kon in deze fase geen vuist maken en probeerde met lange ballen de voorwaartsen te bereiken. Ook hieruit ontstonden geen kansen. In de 81. minuut was Bart Seegers nog wel dicht bij een voorsprong voor Stormvogels, zijn vrije trap werd echter prima uit het doel gewerkt door doelman Renselaar. Daar waar iedereen aan een gelijkspel dacht kwam MVC op voorsprong. Een wegdraaiend schot van Marco Daniels zorgde in de 84. minuut voor de 1-2 eindstand. Wat Stormvogels hierna ook probeerde, gevaarlijk werd het niet meer.

[rns_reactions]

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest