Summer fair Kunst & Passie komt er aan

Nog een paar dagen dan houden Tonnie Martens en Marloes Holtermans in het net over de grens bij Siebengewald gelegen Atelier Boeckeldt Summer fair Kunst & Passie. Zaterdag 24 en zondag 25 augustus kan men van 12.00 tot 18.00 uur in een landelijke omgeving genieten van werken van circa 25 kunstenaars uit de regio en ver daarbuiten.

Tonnie organiseert samen met schoondochter Marloes Holtermans regelmatig workshops en daarnaast iedere twee jaar een Summer fair. Een sfeervolle fair waar verschillende exposanten hun met passie en veel enthousiasme gemaakte creaties tonen.

Acht jaar geleden zijn Tonnie en Marloes met dit initiatief begonnen. ”Eerst hadden we alleen kunst”, herinnert Tonnie zich nog. ”We willen ieder twee jaar een breder publiek aanspreken en hebben daarom het pallet aan exposanten uitgebreid met o.a. brocante & woonaccessoires, flowerdesign, streekproducten en handgemaakte sieraden, enz, enz.” 
Verder een korte bloemlezing aan disciplines zonder volledig te willen zijn: schilderkunst, beeldhouwwerk, textielkunst, modedesign, fotografie en veel keramische kunst.

Muziek en streekhapjes maken de kennismaking met deze tweedaagse Summer fair Kunst & Passie in Atelier Boeckeldt compleet. Kunst & Passie is gratis te bezoeken en is gelegen aan de Boekelterweg 413 tussen Gaesdonk en Goch.
Meer info op www.atelierboeckeldt.com

Nieuwe expositie in Museum Het Petershuis

Hout en plastic: dat zijn de materialen waar het gedurende de maand september in de expositie 'Herontdekt' in Museum Het Petershuis in Gennep om draait. Natuurlijk materiaal versus kunststof. Jan Bastiaans ontdekte hoe hij kunstobjecten kon scheppen door...

Gennep Pruuft smaakt naar meer!

Het voorlaatste sumMmertime evenement dat zaterdag 17 augustus in hartje Gennep werd gehouden, smaakt naar meer. Naast muziek kon men kiezen uit 24 speciaal biertjes met daar tussendoor een lekkere warm hapje. Kortom voor de ware bierliefhebber is Gennep...

Rock Academy Goch opent haar deuren

Binnenkort gaat het weer beginnen, op 18 september 2019, de Rock Academy in Kastell Goch. Voor Duitse en Nederlandse kinderen van 10 tot 15 jaar, die altijd al eens op het podium hebben willen staan. Gedurende 10 weken wordt er gerepeteerd en geoefend voor...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest