Summer fair Kunst & Passie komt er aan

Nog een paar dagen dan houden Tonnie Martens en Marloes Holtermans in het net over de grens bij Siebengewald gelegen Atelier Boeckeldt Summer fair Kunst & Passie. Zaterdag 24 en zondag 25 augustus kan men van 12.00 tot 18.00 uur in een landelijke omgeving genieten van werken van circa 25 kunstenaars uit de regio en ver daarbuiten.

Tonnie organiseert samen met schoondochter Marloes Holtermans regelmatig workshops en daarnaast iedere twee jaar een Summer fair. Een sfeervolle fair waar verschillende exposanten hun met passie en veel enthousiasme gemaakte creaties tonen.

Acht jaar geleden zijn Tonnie en Marloes met dit initiatief begonnen. ”Eerst hadden we alleen kunst”, herinnert Tonnie zich nog. ”We willen ieder twee jaar een breder publiek aanspreken en hebben daarom het pallet aan exposanten uitgebreid met o.a. brocante & woonaccessoires, flowerdesign, streekproducten en handgemaakte sieraden, enz, enz.” 
Verder een korte bloemlezing aan disciplines zonder volledig te willen zijn: schilderkunst, beeldhouwwerk, textielkunst, modedesign, fotografie en veel keramische kunst.

Muziek en streekhapjes maken de kennismaking met deze tweedaagse Summer fair Kunst & Passie in Atelier Boeckeldt compleet. Kunst & Passie is gratis te bezoeken en is gelegen aan de Boekelterweg 413 tussen Gaesdonk en Goch.
Meer info op www.atelierboeckeldt.com

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 72)
Buunspeulers richt zich op 2021

Buunspeulers richt zich op 2021

Well | Toneelvereniging De Buunspeulers uit Well heeft besloten om de uitvoeringen die in 2020 zouden plaatsvinden vanwege de coronacrisis af te gelasten en zich volledig te gaan richten op 2021. Hiermee komt het toneelstuk 'Nachtvorst in juni' dus te vervallen want...

Jong pianotalent speelt in kapel Roepaen

Jong pianotalent speelt in kapel Roepaen

Het Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival presenteert ook dit jaar veelbelovend klassiek pianotalent in de kapel van klooster Roepaen in Ottersum. De Belgische Clara Strobel speelt op 21 juli werken van Beethoven. Op 22 juli brengt de getalenteerde Daan Oostdam...

Ans Valckx gaat voor ‘foto van de maand’

Ans Valckx gaat voor ‘foto van de maand’

Siebengewald | Ans Valckx heeft één van haar foto's ingestuurd om mee te dingen naar 'foto van de maand' van vereniging Natuurmonumenten. Er worden per maand twee winnaars gekozen, de een door een vakjury en de ander is een publieksprijs. Die laatste wordt bepaald...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad