Summer fair Kunst & Passie komt er aan

Nog een paar dagen dan houden Tonnie Martens en Marloes Holtermans in het net over de grens bij Siebengewald gelegen Atelier Boeckeldt Summer fair Kunst & Passie. Zaterdag 24 en zondag 25 augustus kan men van 12.00 tot 18.00 uur in een landelijke omgeving genieten van werken van circa 25 kunstenaars uit de regio en ver daarbuiten.

Tonnie organiseert samen met schoondochter Marloes Holtermans regelmatig workshops en daarnaast iedere twee jaar een Summer fair. Een sfeervolle fair waar verschillende exposanten hun met passie en veel enthousiasme gemaakte creaties tonen.

Acht jaar geleden zijn Tonnie en Marloes met dit initiatief begonnen. ”Eerst hadden we alleen kunst”, herinnert Tonnie zich nog. ”We willen ieder twee jaar een breder publiek aanspreken en hebben daarom het pallet aan exposanten uitgebreid met o.a. brocante & woonaccessoires, flowerdesign, streekproducten en handgemaakte sieraden, enz, enz.” 
Verder een korte bloemlezing aan disciplines zonder volledig te willen zijn: schilderkunst, beeldhouwwerk, textielkunst, modedesign, fotografie en veel keramische kunst.

Muziek en streekhapjes maken de kennismaking met deze tweedaagse Summer fair Kunst & Passie in Atelier Boeckeldt compleet. Kunst & Passie is gratis te bezoeken en is gelegen aan de Boekelterweg 413 tussen Gaesdonk en Goch.
Meer info op www.atelierboeckeldt.com

Ga mee op reis met Projectkoor Gelderland

Projectkoor Gelderland presenteert zondag 27 oktober de muzikale reis 'Van Huis en Haard' in de Martinuskerk in Gennep. Dit optreden begint om 15.00 uur en wordt een bijzondere ontmoeting met liederen en muzikanten uit het Midden-Oosten. Dit gratis concert...

Culthis oktober 2019 staat nu online

Ook deze maand heeft het team van Culthis weer een mooie show gemaakt met o.a. - Ger Holtermans over zijn pas verschenen gebundelde columns in Genneps dialect 'Èkkes umkie.ke'- Mieke Hoogkamp namens de Stichting Johannes Engelen over de expositie '350 jaar...

Bergse Joekskapel krijgt hoog gezelschap in München

Joekskapel "Efkes Wachte" uit Bergen is met een flinke delegatie aanwezig bij het Oktoberfest in München en laat zich het bier lekker smaken. Toch werd er eventjes raar gekeken of de literse pullen niet teveel van het goede was want het leek alsof de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest