Swift nog volop in de race, geen play-off voor SPES

SPES had nog een theoretische kans om zich bij de top vier te spelen, maar dan moest er wel gewonnen worden van De Korfrakkers. Het pakte anders uit want door de 21-6 nederlaag zijn de Milsbeekse korfbalsters definitief uitgeschakeld voor de play-offs om de landstitel. Swift uit Velden daarentegen won met 10-11 nipt in Nistelrode en bleef daarmee vierde op de ranglijst.

De wedstrijd in Erp kwam maar moeizaam op gang, maar door twee goede vrije worpen kwam SPES wel nog op een 0-2 voorsprong. Daarna schoten de Erpse dames met scherp en was SPES niet in staat verdedigend antwoord te geven. Na een kwartier spelen leek het geloof in een positief resultaat verdwenen en met rust was het dan ook al 10-4. In de tweede helft was het meer van hetzelfde en werd het uiteindelijk 21-6 voor De Korfrakkers.

Door de zege van Swift op Prinses Irene handhaafde het zich op de vierde plek van de ranglijst, die recht geeft op deelname aan de play-offs om het landskampioenschap zaalkorfbal. Het is wel zaak om deze vierde plaats te behouden en dat zal nog moeilijk genoeg zijn aangezien Swift nog op bezoek moet bij De Korfrakkers, dat al zeker is van de play-offs.

door | 11,mrt,2019 | Korfbal, Milsbeek, Velden

de_smid_fc-logo-samengesteld-01
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest