Thuiszege Stormvogels, nacompetitie voor Montagnards

Stormvogels ’28 uit Siebengewald heeft zichzelf gisteren een goede dienst bewezen door met 2-1 te winnen van SV Meterik. Door deze zege heeft Stormvogels de beste papieren voor de play offs en aan één punt voldoende tegen VV Heijen volgende week.

Het leek een gemakkelijk middag te worden op sportpark ‘t Eindpunt want de thuisploeg zette van meet af aan druk op de bezoekers en dat resulteerde binnen een half uur in twee doelpunten van Thijn Fransman. Meterik herpakte zich en wist nog voor rust de aansluitingstreffer te maken waardoor het toch weer spannend werd. Uiteindelijk bleek de ruststand ook de eindstand.

Montagnards kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie om zo degradatie uit de vierde klasse nog te voorkomen. In de uitwedstrijd tegen kampioen FCV-Venlo ging het in de eerste helft nog redelijk gelijk op en werd er aan beide zijden niet gescoord. Meteen na rust was het FCV dat de score opende en een kwartier later ook nog de 2-0 eindstand aantekende.

Een Koen-Stevens-Feestje in America

Met maar liefst vier doelpunten was Koen Stevens van EWC ’46 uit Well de gevierde man in de met 3-5 gewonnen wedstrijd tegen AVV in America.

Nadat Koen er drie in had liggen scoorde AVV de 1-3 maar enkele minuten later was het de ‘man of the match’ die zijn vierde maakte. AVV maakte er kort voor tijd nog 2-4 van waarna Jippe Peters er in blessuretijd nog 3-5 van maakte.

Luc Peters wint Winmau Ranking in Zutphen

Op zondag 15 september stond de 'Open Stedendriehoek' in de Hanzehal in Zutphen op het programma, georganiseerd door Darts Vereniging Stedendriehoek samen met de Nederlandse Darts Bond. Luc Peters uit Nieuw Bergen maakte zijn uitverkiezing voor de WK Darts...

Emil Lamers wint Just-Inn Zomerranking

Afgelopen zaterdag werd de finale gespeeld van de Just-Inn zomerranking. Deze dartscompetitie werd overtuigend gewonnen door Emil Lamers die in de finale van de winnaarsronde Jens Toonen met 5-1 naar huis stuurde. De hoogste finish van de avond was met 154 punten ook...

Domper voor Lauf Racing Team

Het leek allemaal veelbelovend voor Danny Lauf en zijn Racing Team, maar er kwam een abrupt einde aan tijdens de Autocross Masters in Bohnhorst afgelopen zaterdag. Nadat de manches waren verreden, met een mooie eerste plaats voor Racing Team Lauf in de Klasse 8 maakte...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest