Thuiszege Stormvogels, nacompetitie voor Montagnards

Stormvogels ’28 uit Siebengewald heeft zichzelf gisteren een goede dienst bewezen door met 2-1 te winnen van SV Meterik. Door deze zege heeft Stormvogels de beste papieren voor de play offs en aan één punt voldoende tegen VV Heijen volgende week.

Het leek een gemakkelijk middag te worden op sportpark ‘t Eindpunt want de thuisploeg zette van meet af aan druk op de bezoekers en dat resulteerde binnen een half uur in twee doelpunten van Thijn Fransman. Meterik herpakte zich en wist nog voor rust de aansluitingstreffer te maken waardoor het toch weer spannend werd. Uiteindelijk bleek de ruststand ook de eindstand.

Montagnards kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie om zo degradatie uit de vierde klasse nog te voorkomen. In de uitwedstrijd tegen kampioen FCV-Venlo ging het in de eerste helft nog redelijk gelijk op en werd er aan beide zijden niet gescoord. Meteen na rust was het FCV dat de score opende en een kwartier later ook nog de 2-0 eindstand aantekende.

Een Koen-Stevens-Feestje in America

Met maar liefst vier doelpunten was Koen Stevens van EWC ’46 uit Well de gevierde man in de met 3-5 gewonnen wedstrijd tegen AVV in America.

Nadat Koen er drie in had liggen scoorde AVV de 1-3 maar enkele minuten later was het de ‘man of the match’ die zijn vierde maakte. AVV maakte er kort voor tijd nog 2-4 van waarna Jippe Peters er in blessuretijd nog 3-5 van maakte.

Yasmine Abbes in finale EK 1500 meter

Afgelopen weekend waren de Europese kampioenschappen atletiek onder 20 jaar in het Zweedse Boras met een negende plek in de finale 1500 meter voor Yasmine Abbes uit Mook in een tijd van 4:30,61. “Met een negende plaats in dit veld kan ik zeker leven. Het...

Danny Lauf is hersteld van blessure en klaar voor de start

Eindelijk is Danny Lauf van zijn breuk hersteld. Een ongeluk van april dit jaar heeft de Siebengewaldse autocrosser drie maanden aan de kant gehouden. Tijdens de Autocross Masters in Wijhe op 27 en 28 juli zal Lauf Racing Team weer aan de start verschijnen.Na veel...

Yasmine Abbes klaar voor EK in Zweden

Het Nederlandse Team dat deelneemt aan de Europese Kampioenschappen onder de 20 jaar in Borås (Zweden) telt maar liefst 37 talentvolle atleten. Een daarvan is de 17-jarige Yasmine Abbes uit Mook die uitkomt op de 1500 meter. Het EK vindt plaats van...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest