Thuiszege Stormvogels, nacompetitie voor Montagnards

Stormvogels ’28 uit Siebengewald heeft zichzelf gisteren een goede dienst bewezen door met 2-1 te winnen van SV Meterik. Door deze zege heeft Stormvogels de beste papieren voor de play offs en aan één punt voldoende tegen VV Heijen volgende week.

Het leek een gemakkelijk middag te worden op sportpark ‘t Eindpunt want de thuisploeg zette van meet af aan druk op de bezoekers en dat resulteerde binnen een half uur in twee doelpunten van Thijn Fransman. Meterik herpakte zich en wist nog voor rust de aansluitingstreffer te maken waardoor het toch weer spannend werd. Uiteindelijk bleek de ruststand ook de eindstand.

Montagnards kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie om zo degradatie uit de vierde klasse nog te voorkomen. In de uitwedstrijd tegen kampioen FCV-Venlo ging het in de eerste helft nog redelijk gelijk op en werd er aan beide zijden niet gescoord. Meteen na rust was het FCV dat de score opende en een kwartier later ook nog de 2-0 eindstand aantekende.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 72)

Een Koen-Stevens-Feestje in America

Met maar liefst vier doelpunten was Koen Stevens van EWC ’46 uit Well de gevierde man in de met 3-5 gewonnen wedstrijd tegen AVV in America.

Nadat Koen er drie in had liggen scoorde AVV de 1-3 maar enkele minuten later was het de ‘man of the match’ die zijn vierde maakte. AVV maakte er kort voor tijd nog 2-4 van waarna Jippe Peters er in blessuretijd nog 3-5 van maakte.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Kalender Lauf Racing Team 2020

Kalender Lauf Racing Team 2020

Lauf Racing Team heeft bekend gemaakt aan welke wedstrijden zij zal gaan deelnemen in het komend seizoen. Voor de Autocross Masters is besloten om mee te doen in het weekend van 22 en 23 mei in Pieterzijl en het weekend van 27 en 28 juni in Terwolde. Wat...

Geen mobieltjes mee in de kleedkamer

Geen mobieltjes mee in de kleedkamer

Om incidenten die het plezier, veiligheid en privacy bij jeugdleden van voetbalverenigingen in het gedrang kunnen brengen te voorkomen, is het gebruik van mobiele telefoons in de kleedlokalen vanaf 1 januari 2020 niet langer toegestaan. Aanleiding hiervoor...

Voorleeskampioenen naar finale in Den Asseldonk

Voorleeskampioenen naar finale in Den Asseldonk

De schoolkampioenen van de zes basisscholen in de gemeente Bergen strijden op woensdag 22 januari om wie de beste voorlezer is van de gemeente en zich daarmee kwalificeert voor de regionale ronde. De winnaar daarvan gaat naar de Limburgse finale, een...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht