Toren Mosaïque weer te huur

Vanaf 1 februari is de Landmark (toren) op Mosaïque weer te huur, zo laat eigenaar Niek van den Hurk weten. Het is mogelijk om de toren kant en klaar gemeubileerd te huren, maar kopen is ook een optie.

Volgens Van den Hurk heeft Marjan de afgelopen twee jaar laten zien dat de Toren commercieel geëxploiteerd kan worden en er veel mogelijkheden zijn met en rondom het gebouw.

Van den Hurk geeft aan dat in onderling overleg het huurcontract is ontbonden en doet verder geen uitspraken over de reden hiervan.

Ook interessant

PUUR bloemen & planten gaat verhuizen

PUUR bloemen & planten gaat verhuizen

PUUR bloemen & planten gaat verhuizen. De afgelopen jaren is de bloemenwinkel van Claudia Jaspers uit haar huidige jasje gegroeid en gaat Claudia nu een nieuwe uitdaging aan. De zaak is vanaf 29 februari vinden op Mosaïque 7, naast 'Sowieso, gewoon leuk' op plein...

Feestelijke opening Baby Outlet Nino

Feestelijke opening Baby Outlet Nino

Vandaag was de feestelijke opening van Baby Outlet Nino op Mosaïque, het winkelcentrum van Nieuw Bergen. Wethouder Frans Pekema had de taak om namens de gemeente Nino en Patrick de feliciteren en vervolgens de kersverse ondernemers met een mooie bos...

door | jan 24, 2020 | Bergen, Mosaique

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht