Torenkamer Bergen: een unieke feestlocatie

Torenkamer Bergen: een unieke feestlocatie

door | feb 17, 2018 | Bergen, Gemeente Bergen, Mosaique, Ondernemersnieuws | 1 reactie

Plannen om binnenkort een feestje te vieren? Of zoekt u een ruimte voor het houden van een vergadering, een koffietafel of een presentatie? Torenkamer Bergen is een unieke (feest)locatie in de markante toren in het centrum van Nieuw Bergen.

Op de eerste verdieping In de opvallende toren aan het Mosaïqueplein in Nieuw Bergen is Torenkamer Bergen te vinden. In april gaat John van de Kamp van www.feestjecompleet.nl uit Gennep deze ruimte exploiteren.
Maximaal 70 personen kunnen in deze gezellige gemeubileerde ruimte die is voorzien van keuken, bar en een open haard. In de zomermaanden kan men ook gebruik maken van het dakterras vanwaar men een mooi uitzicht heeft over het Mosaiqueplein en de omgeving. Volgens John is de Torenkamer ook prima geschikt voor het houden van kookworkshops en het houden van kookarrangementen. De torenkamer is via een vaste trap alsmede een traplift voor moeilijk ter been zijn personen te bereiken. ”Wie voor 1 april de Torenkamer reserveert, profiteert van een interesante introductieprijs”, verzekert John van de Kamp. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op www.feestjecompleet.nl of bel tel. 0485 – 511638.

Het ligt ook in zijn bedoeling om in april/mei de slijterijruimte op de begane grond in de toren te openen.Een logische keuze gezien de slijterij die John van de Kamp al jarenlang op Spoorstraat 147 in Gennep runt.

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest