Trouwzaal Gennep slecht toegankelijk voor mindervaliden

De toegankelijkheid van de onlangs voor veel geld verbouwde raad/trouwzaal van de gemeente Gennep is zeer bedroevend. De prachtige locatie op de tweede verdieping van het historische stadhuis is bij veel verliefde paartjes de ideale plek om elkaar het ja-woord te geven. 

Mindervaliden
De tweede verdieping is voor mindervaliden bereikbaar door middel van een invalidenlift. Helaas laat deze het met grote regelmaat afweten. Onlangs nog moesten alle opa’s en oma’s met veel kunst en vliegwerk via de gevaarlijke trapjes naar beneden worden begeleid omdat de lift weer eens dienst weigerde, terwijl deze net weer was gerepareerd na drie weken buiten dienst te zijn geweest.

Ruim vier ton
Het stadhuis is eerder dit jaar voor meer dan vier ton verbouwd. Er is een compleet nieuw interieur geplaatst en een modern camerasysteem geïnstalleerd. Helaas is de toegankelijkheid voor de mindervaliden er alleen maar op achteruit gegaan, aldus teleurgestelde bezoekers. 

door | mei 12, 2019 | Gennep, Politiek

Yasmine Abbes in finale EK 1500 meter

Afgelopen weekend waren de Europese kampioenschappen atletiek onder 20 jaar in het Zweedse Boras met een negende plek in de finale 1500 meter voor Yasmine Abbes uit Mook in een tijd van 4:30,61. “Met een negende plaats in dit veld kan ik zeker leven. Het...

Summmertime Gennep gaat voor Brexit

Circle J stal gisteren tijdens SumMmertime Brexit de show op de Markt in Gennep. Deze band bracht een explosieve mix van folk en punk met doedelzak, banjo, mandoline en tin whistle. Terwijl een verloren regenbui voor wat verkoeling zorgde kon men tot half...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest