Trouwzaal Gennep slecht toegankelijk voor mindervaliden

De toegankelijkheid van de onlangs voor veel geld verbouwde raad/trouwzaal van de gemeente Gennep is zeer bedroevend. De prachtige locatie op de tweede verdieping van het historische stadhuis is bij veel verliefde paartjes de ideale plek om elkaar het ja-woord te geven. 

Mindervaliden
De tweede verdieping is voor mindervaliden bereikbaar door middel van een invalidenlift. Helaas laat deze het met grote regelmaat afweten. Onlangs nog moesten alle opa’s en oma’s met veel kunst en vliegwerk via de gevaarlijke trapjes naar beneden worden begeleid omdat de lift weer eens dienst weigerde, terwijl deze net weer was gerepareerd na drie weken buiten dienst te zijn geweest.

Ruim vier ton
Het stadhuis is eerder dit jaar voor meer dan vier ton verbouwd. Er is een compleet nieuw interieur geplaatst en een modern camerasysteem geïnstalleerd. Helaas is de toegankelijkheid voor de mindervaliden er alleen maar op achteruit gegaan, aldus teleurgestelde bezoekers. 

door | mei 12, 2019 | Gennep, Politiek

Nieuwe gemeentesecretaris voor Bergen

Het college van B&W heeft Bert Timmermans benoemd als nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van gemeente Bergen. “Het college van Bergen is erg blij met de komst van Bert Timmermans. We zochten iemand met onder andere ervaring en...

Geen eremetaal op judotoernooi Den Haag

Afgelopen weekend was in Den Haag het sterk bezette judo-toernooi Adidas IRJT 2019. Dit evenement werd voor de zevende maal georganiseerd door Lu Gia Jen onder de naam Adidas Internationaal Residentie Judo Toernooi waarbij zo'n 1500 judoka act de présence...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest