Van thuiskapster naar haarstudio

Het geronk van het zwarte Peugootje van Chantal Heijligers door de straten van Afferden en Siebengewald is binnenkort verleden tijd. Na twintig jaar de mensen thuis gekapt te hebben, maakt Chantal de overstap naar een eigen haarstudio in Siebengewald.

Maandag 3 juni opent Chantal Haarstudio aan de Callunastraat 8 in Siebengewald haar deuren. Zaterdag 15 juni houdt zij van 12.00 tot 15.00 uur open dag.

Gedurende 20 jaar heeft de in Afferden geboren Chantal Heijligers bij de mensen thuis krullen gezet, haren geknipt en gekleurd. Werk dat zij altijd met veel liefde en plezier heeft gedaan. De laatste jaren wilde zij echter een nieuwe stap in het kappersvak maken. Dat is uitgemond in een eigen haarstudio bij haar woning in Siebengewald.

”Een bezoek aan mijn haarstudio moet een verwenmoment voor mijn klanten worden”, zegt Chantal. ”Ik werk met natuurlijke producten van het exclusieve merk Kevin Murphy en haardecoraties van Hair Jewelz. Omdat ik meteen het 20-jarig bestaan van mijn bedrijf vier, geef ik in de maand juni speciaal 20 procent korting op producten en de behandeling van Kevin Murphy en Hairjewelz bij Elle.” 
Chantal Haarstudio richt zich op de leeftijdsgroep 25 tot 50 jaar maar knipt ook kinderen en heren. Chantal werkt gedurende 4 dagen: ma, di. wo en vr. en op de maandagavond en uitsluitend op afspraak. Daarvoor belt u naar tel. 06 – 22299461. 
Momenteel wordt de laatste hand aan de salon gelegd zodat men maandag 3 juni hier terecht kan en afspraken kan maken. Voor een nadere kennismaking met Chantal Haarstudio is iedereen zaterdag 15 juni van 12.00 tot 15.00 uur welkom op de open dag.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 72)
Vier generaties met Offerse roots

Vier generaties met Offerse roots

Siebengewald | Wederom kunnen we melding maken van vier generaties van het vrouwelijk geslacht, maar ditmaal liggen de wortels in Afferden. Overgrootmoeder Dela Rutten- Claessens, die op 18 juni 90 jaar hoopt te worden is weduwe van Jan Rutten uit Afferden. Zij is de...

Veel ‘oud’ nieuws op Mien Durpke Siebengewald

Veel ‘oud’ nieuws op Mien Durpke Siebengewald

Siebengewald | Het zijn drukke tijden voor Ans Valckx, de drijvende kracht achter het initiatief 'Mien Durpke Siebengewald'. Veel mensen zitten noodgedwongen thuis en missen het contact met de familie, vrienden, buren of kennissen. De Facebookpagina van Ans voorziet...

Vier generaties in Siebengewald

Vier generaties in Siebengewald

Siebengewald | Met de geboorte van Esmée is er in Siebengewald een niet ongebruikelijke maar allerminst alledaagse gebeurtenis een feit geworden. Maar liefst vier generaties van het vrouwelijk geslacht in één directe bloedlijn die begint bij de 77-jarige...

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad