Vier lintjes tijdens Jubileumavond Brandweer

Tijdens de jaarlijkse jubileumavond van de brandweer Bergen heeft burgemeester Manon Pelzer vier jubilarissen in het zonnetje gezet. 

Fred Koppes, 25 jarig jubileum
Twan Linders, 25 jarig jubileum
Rene Nijsen, 35 jarig jubileum
Eric van Gellecom, 35 jarig jubileum. Hij neemt nu afscheid van de brandweer.

Daarnaast zijn er ook nog vier koninklijke onderscheidingen uitgereikt: 

Marco Hesen
Lid in de Orde van Oranje-Nassau

20 jarig jubileum, in dienst sinds 1-9-1999 in de functie van Manschap B, rang Hoofdbrandwacht. Tevens is hij inzetbaar als manschap en chauffeur. In het verleden heeft de Marco Hesen de functie van duiker en duikploegleider uitgevoerd.


Dave Krebbers
Lid in de Orde van Oranje-Nassau

20 jarig jubileum, in dienst sinds 1-9-1999 in de functie van Bevelvoerder, rang Brandmeester. Tevens is hij inzetbaar als manschap, oefenleider en als projectlid Brandveilig Leven. In het verleden heeft Dave Krebbers de functie van duiker en duikploegleider uitgevoerd.

Daarnaast verricht hij vrijwilligerswerk bij Voetbalvereninging Montagnards en Tennisvereninging Bergen.


Eric Maas
Lid in de Orde van Oranje-Nassau

20 jarig jubileum, in dienst sinds 1-9-1999 in de functie van Bevelvoerder, rang Brandmeester. Tevens is hij inzetbaar als manschap, chauffeur en schipper. In het verleden heeft Eric Maas de functie van duiker en duikploegleider uitgevoerd.

Daarnaast is hij al jaren vrijwilliger (enkele jaren voorzitter) bij Kindervakantiewerk Bergen en bestuurslid bij De Belhamels, de jeugdafdeling van Carnavalsvereniging De Erdmennekes in Bergen.


Eric van Mil
Lid in de Orde van Oranje-Nassau

20 jarig jubileum, in dienst sinds 1-9-1999 in de functie van Manschap B, rang Hoofdbrandwacht. In het verleden heeft Eric van Mil tevens de functie van duiker uitgevoerd.

Daarnaast is hij vrijwilliger bij voetbalvereniging Montagnards en Volleybalvereniging VC Montagnard in Bergen.

Terecht lintje voor harmonie St. Caecilia

Jubileumweekend harmonie St. Caecilia eindigt met lintjeOp zondag 20 oktober, tijdens de afsluiting van het 120-jarig jubileumweekend van harmonie St. Caecilia, reikt wethouder Peter Lucassen een lintje uit aan de heer Harm Vullings uit VenZelderheide. Hij...

Frans Bindels Biender van het Jaar 2019

Oud kruidenier Frans Bindels mag zich "Biender van het Jaar 2019" noemen. Frans heeft deze onderscheiding gekregen voor zijn vele jaren inzet voor de Siebengewaldse samenleving. Jarenlang was hij koster en verzorgde de begraafplaats, ook brengt hij tot op...

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest