Vitesse al twee maanden zonder overwinning

Vitesse ’08 heeft thuis een 2-3 nederlaag geleden tegen VV Handel en wacht inmiddels twee maanden op een overwinning. De laatste zege van de Gennepenaren dateert van 25 november vorig jaar.

Het was Vitesse dat het meest overtuigend uit de startblokken kwam, waarbij Handel gedurende de eerste tien minuten alle zeilen moesten bijzetten om geen averij op te lopen. Langzaam maar zeker lukte het de gasten steeds beter zich aan de druk van Vitesse te ontworstelen en de openingstreffer konden aantekenen. Het werd voor de rust zelfs nog 0-2 door een treffer van Teun Graat die een mooi aangesneden hoekschop onberispelijk binnen kopte.

Meteen na de thee maakten de gastheren duidelijk dat hiermee de strijd nog niet gestreden was, maar het duurde tot tien minuten voor tijd toen invaller Peter Bitter, eveneens uit een corner, raak kopte en de spanning weer volledig terugbracht. Dit bleek van korte duur want drie minuten later werd de 1-3 gescoord. In blessuretijd maakte Vitesse-speler Ron Janssen nog een doelpunt maar deze treffer was slechts voor de statistieken want Vitesse stond wederom met lege handen.

door | 4,feb,2019 | Gennep, Vitesse 08

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 69)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 70)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 71)
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad