Vitesse kan weer eens winnen

Vitesse ’08 uit Gennep weet weer wat winnen is, want na drie verliespartijen op rij was de Gennepse formatie te sterk voor directe concurrent FC Schadewijk uit Oss. Sportpark De Heykuul was afgelopen zondag onder een stralende zon het strijdtoneel van een mooie pot, zeker voor het thuispubliek dat weer eens reden tot juichen had.

Archieffoto Olympia – Vitesse

Vitesse-aanvoerder Ron Janssen had zijn teamgenoten een biertje beloofd bij een overwinning en dat was niet aan dovemansoren gericht.

In de eerste helft waren het Thymo Zeelen en Coen Wijnen die de thuisploeg nog voor rust op 2-0 wisten te zetten. Het was Janssen zelf die de 3-0 aantekende en in de laatste minuut scoorde FC Schadewijk nog een eretreffer. In blessuretijd zorgde Onür Gençalioglu voor de 4-1 eindstand.

door | 8,apr,2019 | Gennep, Vitesse 08

Weys - speciaal

Siebengewald C wint bekerwedstrijd seniorenteams

Team Siebengewald C heeft maandag 17 juni in een spannende finalewedstrijd tegen team Siebengewald B de bekerwedstrijd seniorenteams Gemeente Bergen gewonnen. De derde en vierde plaats gingen respectievelijk naar team Bergen 1 en Bergen 2.De afgelopen...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest