Vitesse kan weer eens winnen

Vitesse ’08 uit Gennep weet weer wat winnen is, want na drie verliespartijen op rij was de Gennepse formatie te sterk voor directe concurrent FC Schadewijk uit Oss. Sportpark De Heykuul was afgelopen zondag onder een stralende zon het strijdtoneel van een mooie pot, zeker voor het thuispubliek dat weer eens reden tot juichen had.

Archieffoto Olympia – Vitesse

Video-ad

Vitesse-aanvoerder Ron Janssen had zijn teamgenoten een biertje beloofd bij een overwinning en dat was niet aan dovemansoren gericht.

In de eerste helft waren het Thymo Zeelen en Coen Wijnen die de thuisploeg nog voor rust op 2-0 wisten te zetten. Het was Janssen zelf die de 3-0 aantekende en in de laatste minuut scoorde FC Schadewijk nog een eretreffer. In blessuretijd zorgde Onür Gençalioglu voor de 4-1 eindstand.

door | 8,apr,2019 | Gennep, Vitesse 08

Weys - speciaal

DEV Arcen steelt overwinning, koploper te sterk voor Heijen

EWC '46 speelde afgelopen zaterdagavond thuis op sportpark Oude Linde in Well tegen de rode lantaarndrager VVV '03 uit Venlo. Het werd een reguliere zege voor de thuisploeg die met 3-1 won en daarmee de problemen voor de Venlonaren nog groter maakte. VV Heijen mocht...

Lauf Racing Team past programma 2019 aan

**verklaring Lauf Racing Team**Beste fans en volgers van Lauf Racing Team,Tot onze spijt hebben wij helaas besloten om in 2019 NIET deel te nemen aan het Eurol NK Autocross.Vanwege privé keuzes kunnen wij de combinatie Eurol NK Autocross en Autocross Masters niet...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest