Vitesse kanonnenvoer voor Schijndel

Vitesse ’08 ontving op tweede paasdag het hoog genoteerde RKSV Schijndel op sportpark De Heykuul in Gennep. En hoewel Vitesse na een discutabel gegeven penalty op voorsprong kwam was dat slechts de opmaat voor een afstraffing.

Het was Bjorn Hendriks die na een kwartier voetballen geheel tegen de verhouding in de 1-0 aantekende, waarna de doelpuntenmachine van de gasten in stelling werd gebracht. Nog voor de pauze werd de orde hersteld en door drie doelpunten van Schijndel was de ruststand 1-3.

Bekijk hier de wedstrijdfoto’s >>

Video-ad

Kort na de thee wist Vitesse nog een speldenprik uit te delen en maakte Onur Gencalioglu de aansluitingstreffer waardoor de gasten weer wakker werden geschud om nog maar eens aan te zetten.

Gelijk als in de eerste helft wist RKSV Schijndel weer driemaal het doel te treffen waardoor de eindstand op 2-6 werd bepaald.

door | 23,apr,2019 | Gennep, Vitesse 08

de_smid_fc-logo-samengesteld-01

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest