Vitesse, RKDSO en Stormvogels bekeren door

In groep 35 van de districtsbeker was het nog best spannend met buurtgenoten IVO uit Velden, DEV Arcen en RKDSO uit Lomm. Uiteindelijk was het laatstgenoemde die in Arcen met 0-0 gelijkspeelde en zich daarmee kwalificeerde voor de volgende bekerronde. IVO haalde met 0-5 nog flink uit in Belfeld maar dat mocht niet meer baten.

In groep 23 was Vitesse ’08 uit Gennep de grote winnaar. De derdeklasser versloeg Milsbeek op eigen terrein met 1-2 en plaatste zich zo voor de volgende ronde. Heijen was al uitgeschakeld en Astrantia uit Middelaar had zich eerder al teruggetrokken.

EWC ’46 uit Well ging de Maas over voor eerherstel bij United en het werd een waar doelpuntenfestijn zonder winnaar, eindstand 4-4.

Met twee winstpartijen op zak dacht Montagnards al voorzichtig aan de volgende ronde maar in de thuiswedstrijd tegen Olympia ’18 werden de Bergenaren weer terug op aarde gezet door een 0-6 nederlaag.

In groep 26 bekert Stormvogels ’28 verder ondanks een 2-2 gelijkspel in Wellerlooi tegen Resia ’42. In deze groep wist Achates vrij eenvoudig met 2-0 te winnen in een wedstrijd om des keizers baard tegen VIOS uit Beugen.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest