Voor Heijen lonkt nacompetitie, wederom verlies EWC

VV Heijen blijft in de race voor een ticket in de nacompetitie. De mannen van trainer Peter ten Haaf bleven eenvoudig op de been tegen SVEB uit Broekhuizenvorst en wonnen met 4-1. (Bron: Website VV Heijen)

Heijen nam ook deze middag het heft meteen in handen. De gasten uit Broekhuizenvorst werden vroeg vastgezet, waardoor het bijna niet onder de druk uitkwam. Heijen dat weer bijna voltallig aan de start kwam, alleen aanvoerder Bas Jansen was nog niet geheel fit, zette de gasten vanaf het begin onder druk.

De thuisploeg kwam dan ook al snel op een 1-0 voorsprong. Na een vrije trap van Dirk Schonenberg was het René Reijnen die er als de kippen bij was om het laatste zetje te geven voor de voorsprong. Niet veel later was het Maarten van der Burg die de 2-0 liet aantekenen. Even later was het Reijnen die Guus Hawinkels de diepte in stuurde en zijn voorzet werd prima afgewerkt door wederom Van der Burg.

Na de rust viel snel de 4-0 waarmee Maarten van der Burg zijn hattrick completeerde, waarna de thuisploeg zich enigszins freewheelend naar het einde van de wedstrijd kon spelen. Ondanks dat SVEB nog één keer kon tegen scoren kwam Heijen niet meer in de problemen. 

EWC ’46 ontving zondag op sportpark Oude Linde in Well de gasten van SV Oostrum en deze kwamen zeker niet voor een kopje thee of op de koffie. Oostrum maakte meteen duidelijk waarvoor het kwam namelijk drie punten en EWC maakte het hun niet al te moeilijk.

In de eerste helft was Oostrum twee keer doeltreffend en ook na rust wisten de gasten nog eens tweemaal de goal te vinden. Slechts tien minuten na de pauze hadden de ‘Overmaassen’ nodig om de 0-4 eindstand te bepalen. Dit betekende dat EWC alweer de vierde nederlaag op rij moest incasseren en een vrije val op de ranglijst maakt.

door | 13,mei,2019 | EWC, Heijen, vv Heijen, Well

Mooie afsluiting Judo Jeugd Competitie

Zondag 19 mei was de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in sporthal De Hamar in Belfeld. Dit seizoen streden drie teams van Judo Ryu Maasduinen om hun plekje deze dag. De meiden onder 12 jaar, in samenwerking met Budoschool Gennep streden op de...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest