Vraag attentie voor mantelzorger aan

Wilt u ook graag een mantelzorger in het zonnetje zetten? Vul voor 10 oktober de aanvraagkaart in, dan wordt op 9 november een attentie bij de mantelzorger thuisbezorgd.

Dag van de Mantelzorg

Zaterdag 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. Een mantelzorger zorgt voor een partner, familielid of kennis. Deze zorg is vaak langdurig en intensief. Mantelzorgers zijn geen professionele hulpverleners, maar hebben een persoonlijke band met diegene voor wie ze zorgen. Omdat de zorg zich richt op bekenden, vinden deze mantelzorgers hun zorgtaken in veel gevallen vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Samen met u zet de Gemeente Bergen deze mantelzorgers dan ook graag in het zonnetje.

Aanvraagkaart

Op verschillende locaties in de gemeente Bergen liggen aanvraagkaarten. Hiermee kunt u een mantelzorger voordragen voor een attentie. Op vrijdag 9 november wordt de attentie bij de mantelzorger aan huis aangeboden.

De aanvraagkaartjes liggen bij huisartsen, gemeentehuis, H&P, Maasduinen Staete en de Bibliotheek. Tot uiterlijk woensdag 10 oktober kunt u het kaartje naar de gemeente sturen of afgeven bij het Klant Contact Centrum.

Meer informatie?

Neem telefonisch contact op met de mantelzorgondersteuner van Gemeente Bergen via het Klant Contact Centrum (0485) 34 83 83 of 14 0485. U kunt ook een e-mail sturen: mantelzorgondersteuning@bergen.nl.

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest