VVD Gennep kiest voor doeners!

VVD Gennep kiest voor doeners!

door | feb 9, 2018 | Gemeente Gennep, Politiek | 0 Reacties

VVD Gennep beschikt voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart over een lijst met 28 enthousiaste kandidaten, waarbij gekozen is voor een goed evenwicht van ervaring en vernieuwing. Lijsttrekker is Janine van Hulsteijn uit Heijen,

In het dagelijks leven is zij recruiter voor sales personeel en sinds 2011 maakt zij namens de VVD deel uit van de gemeenteraad van Gennep. Tevens is zij fractievoorzitter van VVD Gennep. Naast haar rol als mantelzorger is ze imker en actief bij de Stichting Johannes Engelen tot Behoud van de Monumentale Protestantse Kerk in Gennep. Op nummer 2 staat Fred Knigge eveneens een ervaren raadslid en ondernemer.

Voor vernieuwing heeft VVD Gennep gekozen voor Bram Nijst (nr. 3), Carlo Nagtzaam (nr. 4), Silvia van Emmerik (nr. 5) en Berno Schouten (nr. 6). Ottersummer Bram Nijst, 23 jaar, studeert bedrijfskunde in Nijmegen en is actief in het dorpsleven bij de ‘Vrijdagavond bij Koos. Carlo Nagtzaam uit Gennep is zelfstandig ondernemer en was jeugdtrainer bij Vitesse ’08.
Naast Janine van Hulsteijn heeft VVD Gennep met Silvia van Emmerik nog een vrouw in de top. Zij woont in Ottersum en heeft met haar man een eigen bedrijf in kluizen en sloten. Berno Schouten woont met zijn gezin op de Milsbèk en is werkzaam als bedrijfskundig adviseur in de agrarische sector.
Maar VVD Gennep telt meer nieuwkomers op de lijst. Sophie van Eck uit Heijen staat op nr. 7 op de lijst en is met haar 18 jaar de jongste kandidaat in de gemeente Gennep. Ron Bos (nr. 8 en woonachtig in Milsbeek) is voorzitter van Stichting MaGe en zet zich in voor inwoners die gebruik moeten maken van het minimabeleid. Beppie Bosten, eigenaar van Foto Bosten staat op nr. 9 en Annemie Arntz, initiatiefnemer van een Hospice in Gennep, staat op nr. 19.
Lijstduwers zijn Johan Smedema op nr. 27, bij velen een bekend gezicht als lokale makelaar en taxateur, en Holger Rodoe op nr. 28, voormalig raadslid en secretaris van kerkbestuur Sint Martinus en Sint Norbertus.

Foto: Janine van Hulsteijn, opnieuw lijsttrekker van VVD Gennep.

Auteur: Frans Thonen

Deel dit bericht
468 ad

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest