Wat gaat er met het Veerhuis gebeuren?

Martijn & Esther stoppen per 1 februari definitief met het Veerhuis in Aijen. Lees hieronder hun verklaring.

Lees meer >>>

OFFICIËLE MEDEDELING

Beste lezers, volgers en bezoekers van ‘t Veerhuis,

Allereerst de beste wensen voor 2019! Middels dit bericht willen wij jullie laten weten dat het huurcontract wat wij hebben met de verhuurder, de eigenaar van ‘t Veerhuis, per 31 januari 2019 wordt ontbonden. Ondanks alle inspanningen is het ons niet gelukt om van ‘t Veerhuis een rendabele horecagelegenheid te maken. Dat heeft ons doen besluiten te stoppen in Aijen en gaan wij voor de volle 100% aan de slag om iets moois van Taste & Go in Wellerlooi te maken.
Concreet heeft dit tot gevolg dat wij in januari enkel nog de afgesproken feesten en partijen draaien, maar verder zijn wij gesloten. Voor de verdere ontwikkelingen bij Taste & Go kunnen jullie terecht op de facebookpagina en website welke binnenkort geheel vernieuwd/opgeschoond worden.

Per 1 februari is het pand dus weer 100% in handen van de pandeigenaar, voor vragen over de toekomst van ‘t Veerhuis kunnen jullie dan ook bij hem terecht. Diegene die na 1 februari een feest bij ons gereserveerd heeft wordt deze week nog persoonlijk door Martijn benaderd.

Wij danken iedereen hartelijk voor het vertrouwen wat wij de afgelopen 5 jaar hebben gehad en betreuren het dat het ons niet gelukt is om iets moois op te bouwen in Aijen. Maar we gaan met dezelfde passie en inzet aan de slag in Wellerlooi waar jullie terecht kunnen voor feesten, partijen, lunch/diner, koffietafels enz. met dezelfde kwaliteit als die jullie van ons gewend zijn.

Met vriendelijke groet,

Martijn & Esther van den Broek

Bron: Facebook Veerhuis Aijen

door | jan 1, 2019 | Aijen, Ondernemersnieuws

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest