Watertappunten weer aangesloten

Monteurs van Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) zijn weer bezig met het aansluiten van de watertappunten. Vanaf volgende week kunnen inwoners en voorbijgangers van de gemeente Bergen gratis gebruik maken van de WML watertaps in Mosaïque en op de pleisterplaatsen langs de N271 in Aijen en Wellerlooi.

In de gemeente Gennep zijn de watertappunten al aangesloten. U vindt deze watertaps op de volgende locaties:

  • Rijksweg in Milsbeek, bij Museum ‘De Oude Pottenbakkerij’ Rijksweg 22 in Milsbeek
  • Rotonde Brabantweg/Heijenseweg in Gennep.

Het drinken van kraanwater is gezond en duurzaam. WML stimuleert het drinken van water door inwoners en toeristen van lekker en gratis drinkwater te voorzien.

De scholen gaan weer beginnen

Na de zomervakantie vallen er bijna twee keer zo veel verkeersslachtoffers onder scholieren als in de rest van het jaar. Daarom roept Veilig Verkeer Nederland in deze periode vanuit de campagne ‘De scholen zijn weer begonnen’ automobilisten op om meer...

Voetgangersbrug einde 2019 klaar

Die Fußgängerbrücke am Nierswanderweg in Goch wurde wegen akuter Einsturzgefahr vor zwei Jahren gesperrt. Nun wird die Fertigstellung des Neubaus fürs Jahresende angekündigt. (Quellenangabe: RP.Online) Die Brücke befindet sich gerade in der...

Oudste inwoonster gemeente Bergen overleden

Op 105 jarige leeftijd is de oudste inwoonster van de gemeente Bergen, Nelleke Heldens-Litjens overleden. Op 28 juli nog was burgemeester Pelzer nog op verjaardagsbezoek bij mevrouw Heldens in Well. 

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest