Wegwerkzaamheden gemeente Bergen

Vanaf morgen, vrijdag 7 juni worden er in het kader van het programma Rehabilitatie verharde wegen 2019 op diverse plaatsen in de gemeente Bergen werkzaamheden uitgevoerd. Deze bestaan uit het repareren van asfaltverhardingen, het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen, het aanvullen en verstevigen van bermen en het klinkerbestratingen, en worden uitgevoerd door Strabag BV. De totale duur van de werkzaamheden bedraagt circa vijf weken, tot 12 juli ongeveer.

Sommige werkzaamheden maken het noodzakelijk om weg gedurende een wat langere periode geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Omleidingsroutes, indien noodzakelijk, zullen d.m.v. borden worden aangegeven. Bij vragen over het onderhoudsprogramma kun je terecht bij het Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0485) 34 83 83 of 14 0485.

Bekijk hieronder de werkzaamheden in jouw dorp.

Afferden

Hengelandseweg de zijweg tegenover Hengeland 2: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Siebengewald

Grensweg vanaf huisnummer 13 tot 23: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltprofileerlaag en een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Nieuw Bergen

Op de Paal vanaf de Oude Baan tot aan de N271: het op diverse plaatsen repareren van de asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Holshaeg vanaf de ‘Zeedijk’ tot de Aijerdijk: het frezen van de asfaltschade als gevolg van de wortelopdruk, het op diverse plaatsen repareren van de asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Well

Nieuwe Leukenweg (de ‘rondweg’ tussen ’t Leuken 6 en 16): het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Wellerlooi

Geysselberg vanaf huisnummer 41 richting Wellerlooi tot de N271: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Heerenvenweg tussen de Moerasweg en de Twistedenerweg: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltdeklaag met rode fietssuggestiestroken en het verstevigen van de bermen.

Walbeckerweg nabij de Heerenvenweg: het plaatselijk repareren van de rode fietssuggestiestroken.

door | jun 6, 2019 | Gemeente Bergen, Weer & verkeer

Gemeente gaat autowrakken opruimen

Toezichthouders van de gemeente Bergen hebben geconstateerd dat er in de berm van de Elsterendijk in Well al maandenlang een donkerblauwe BMW met kenteken EXO3UVC staat geparkeerd en dat er op het parkeerterrein van de H&P-supermarkt aan de Gochsedijk...

Holtumsweg Weeze tijdelijk eenrichtingverkeer

Nachdem die Versorgungsträger ihre Arbeiten an den Versorgungsleitungen im Bereich Holtumsweg weitgehend abgeschlossen haben, schließt sich nun die Sanierung der Straße an. Hierfür hat die Gemeinde Weeze eine geänderte Verkehrsregelung beim...

Aanpassingen evenementen door warm weer

Omdat voor aanstaand weekend weer tropische temperaturen zijn voorspeld hebben organisatoren van diverse evenementen in de regio hun programma aangepast of zelfs helemaal afgelast. Heb jij je opgegeven voor een bepaalde activiteit of wilde je een evenement...

Weys - speciaal
Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest