Wegwerkzaamheden gemeente Bergen

Vanaf morgen, vrijdag 7 juni worden er in het kader van het programma Rehabilitatie verharde wegen 2019 op diverse plaatsen in de gemeente Bergen werkzaamheden uitgevoerd. Deze bestaan uit het repareren van asfaltverhardingen, het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen, het aanvullen en verstevigen van bermen en het klinkerbestratingen, en worden uitgevoerd door Strabag BV. De totale duur van de werkzaamheden bedraagt circa vijf weken, tot 12 juli ongeveer.

Sommige werkzaamheden maken het noodzakelijk om weg gedurende een wat langere periode geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Omleidingsroutes, indien noodzakelijk, zullen d.m.v. borden worden aangegeven. Bij vragen over het onderhoudsprogramma kun je terecht bij het Klant Contact Centrum, telefoonnummer (0485) 34 83 83 of 14 0485.

Bekijk hieronder de werkzaamheden in jouw dorp.

Afferden

Hengelandseweg de zijweg tegenover Hengeland 2: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Siebengewald

Grensweg vanaf huisnummer 13 tot 23: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltprofileerlaag en een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Nieuw Bergen

Op de Paal vanaf de Oude Baan tot aan de N271: het op diverse plaatsen repareren van de asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Holshaeg vanaf de ‘Zeedijk’ tot de Aijerdijk: het frezen van de asfaltschade als gevolg van de wortelopdruk, het op diverse plaatsen repareren van de asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Well

Nieuwe Leukenweg (de ‘rondweg’ tussen ’t Leuken 6 en 16): het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Wellerlooi

Geysselberg vanaf huisnummer 41 richting Wellerlooi tot de N271: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltoverlaging en het verstevigen van de bermen.

Heerenvenweg tussen de Moerasweg en de Twistedenerweg: het repareren van de bestaande asfaltverharding, het aanbrengen van een asfaltdeklaag met rode fietssuggestiestroken en het verstevigen van de bermen.

Walbeckerweg nabij de Heerenvenweg: het plaatselijk repareren van de rode fietssuggestiestroken.

door | jun 6, 2019 | Gemeente Bergen, Weer & verkeer

Waarschuwing, klei en modder op de wegen

In de natte jaargetijden komt vervuiling van de weg met klei en modder regelmatig voor. Agrariërs en loonbedrijven rijden met trekkers en aanhangwagens over de weg, terwijl de banden onder de klei zitten. Dat is gevaarlijk, want klei op de weg...

Aftrap “Zet je licht aan” campagne

Vandaag heeft wijkagent Frans van de Politie Venray-Gennep samen met kinderen van de Daltonschool de Klimop en Sint Vitusschool de aftrap gedaan voor de ANWB campagne "ZET JE LICHT AAN" [adrotate...

Opening Weverstraat uitgesteld

De herinrichting van de Weverstraat is volop gaande. De afgelopen weken verliepen de werkzaamheden volgens de planning. Echter, omstandigheden zoals de vele regenval van afgelopen week, de voorspellingen voor deze week en de vondst van explosieven maken...

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest