Werkzaamheden Nieuweweg – Beltweg Siebengewald

Werkzaamheden Nieuweweg – Beltweg Siebengewald

door | jun 21, 2017 | Siebengewald, Weer & verkeer | 1 reactie

Dinsdag 27 juni vinden er werkzaamheden plaats op de Nieuweweg – Beltweg in Siebengewald. Het betreft het gedeelte vanaf de Boterdijk tot aan de gemeentegrens van Gennep. Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. De werkzaamheden beginnen ’s morgens om 06.00 uur vanaf de bebouwde kom van Siebengewald richting Gennep. Het eerste werkvak eindigt ter hoogte van de Vrij. Als het werk tot aan de Vrij is afgerond, begint de aannemer aan het tweede werkvak. Dit loopt van de Vrij tot aan de gemeentegrens Gennep. Het werk duurt de hele dag.

Lees hier meer >>>>

Nieuweweg – Beltweg is afgesloten

Elk werkvak is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Verkeersregelaars zijn aanwezig. De aanwonden zijn schriftelijk geïnformeerd. Zij moeten hun auto’s tijdig buiten de werkvakken parkeren omdat de woningen tijdelijk niet bereikbaar zijn.

Weersafhankelijk

De werkzaamheden kunnen alleen worden uitgevoerd bij droog weer. Bij regenachtig weer worden ze verschoven naar woensdag 28 juni of donderdag 29 juni.

Inzameling PMD

Als de werkzaamheden woensdag 28 juni plaatsvinden, worden de bewoners van de Nieuweweg-Beltweg verzocht hun PMD-afval op dinsdagavond aan de straat te zetten. De aannemer haalt het dan op voordat de werkzaamheden beginnen.

Preventief asfaltonderhoud

Tijdens de werkzaamheden wordt met een sproeiwagen een bitumenemulsie aangebracht. Na inwerking en droging van het gespoten materiaal wordt het wegdek vervolgens afgestrooid met zand.

Nieuweweg Beltweg Siebengewald

Nieuweweg Beltweg Siebengewald

[rns_reactions]

Auteur: Clark Kent

Deel dit bericht
468 ad