Wethouder opent Kozijndeluxe

Nieuw op de Flammert: Kozijndeluxe

Sinds deze week is de Gemeente Bergen weer een onderneming rijker. Op industrieterrein de Flammert 1016T hebben Remco en Nancy Terwindt hun bedrijf Kozijndeluxe gevestigd. Wethouder Frans Pekema tekende zaterdag 9 maart voor de officiële opening.

Bij Kozijndeluxe kan iedereen terecht voor hoge kwaliteit kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien, dakkapellen, overkappingen en alle bijbehorende producten. De kozijnen kunnen al naar gelang de wensen voorzien worden van diverse soorten isolatieglas zoals HR++isolatieglas, veiligheidsglas, anti-reflectieglas, triple glas en glas-in-lood tussen isolatieglas. 
De nieuwe showroom aan de Flammert 1016T biedt een goed overzicht wat Kozijndeluxe allemaal kan bieden. 
”Mensen krijgen bij ons vrijblijvend woonadvies op maat”, zegt Remco Terwindt. ”Wij bieden een totaalpakket voor zowel nieuwbouw als renovatie en geven 15 jaar garantie op kunststof kozijnen en 10 jaar garantie op montage. 
Remco zit al ruim 20 jaar in het vak en is er van overtuigd nu als zelfstandig ondernemer klanten nog beter te kunnen bedienen. ‘Wij bieden gegarandeerde hoogwaardige kwaliteit voor een betere en duurzamere woning. Onze slogan luidt niet voor niets: ‘Uw project, onze passie’.”

Wethouder Pekema toonde zich blij met deze nieuwe ondernemer die vanuit de Flammert goed de regio kan bedienen. Hij opende met het doorknippen van een lintje de fraaie showroom aan de Flammert 1016T. 
De showroom is di, wo, do en vr. van 10.00 tot 17.00 uur en zat. van 10.00 tot 14.00 uur te bezoeken. ‘s Maandags alleen op afspraak. Voor info bel. 0485-785496 of 
06-18957450 of kijk op www.kozijndeluxe.nl

tekst Frans Thonen

door | mrt 9, 2019 | Bergen, Ondernemersnieuws, Video

Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht
468 ad

Pin It on Pinterest