Wijnkoningin laat oog vallen op Rhulenhof

Wijnkoningin laat oog vallen op Rhulenhof

door | jul 18, 2018 | Ondernemersnieuws, Ottersum, Ven Zelderheide | 1 reactie

Het college van de gemeente Gennep heeft aangegeven positief te staan ten opzichte van de aanvraag om voormalig tuinencomplex Rhulenhof om te vormen tot een luxe camping.

De plannen
“Het plan is om 50 luxe, royale kampeerplaatsen te maken met eigen voorzieningen. Ook zal er in de gebouwen horeca komen en een feestlocatie waar gepaste activiteiten kunnen worden gehouden die aansluiten bij onze natuurlijke omgeving, zoals huwelijksvoltrekkingen”, zegt initiatiefneemster Bernadette die zelf als B.A.B.S. regelmatig trouwerijen verzorgt.

“Wij willen graag samenwerken met de regio en hopen dat ons plan een meerwaarde is op het huidige toeristische aanbod.”

Horecapaar
Horecapaar Bernadette en Bas hebben inmiddels hun sporen al verdiend in de horeca, Bas als chef-kok en Bernadette is opgegroeid in de horeca. Haar ouders hadden diverse dansscholen en ook heeft zij op diverse functies gewerkt bij onder andere Center Parcs.

Bijkomend voordeel is dat Bernadette de huidige Wijnkoningin van Groesbeek is en we er vanuit mogen gaan dat het in de toekomst goed proosten zal zijn bij de Rhulenhof.

De historie
Vorige eigenaars Amy (75) en Bertus (74) hebben de Rhulenhof ruim 30 jaar geëxploiteerd van 1979 tot 2009 en hopen dat hun levenswerk een mooi vervolg krijgt. “We zijn nu nog op een leeftijd dat we ons nog ergens anders, het liefst in de regio kunnen nestelen. Ergens gelijkvloers en met een iets kleinere tuin”, aldus het bevlogen paar.

Weys - speciaal
Download onze App Get it on Google Play

Auteur: Chris Smits

Deel dit bericht

Pin It on Pinterest