Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Sport Sport

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse H door de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

SES Langenboom - MSH Maasduinen afgelast
Deze wedstrijd zal aanstaande donderdag 2 november om 20.00 uur worden ingehaald.

Vitesse ‘08 - Achilles Reek   1-2
Gennep | Op sportpark De Heijkuul hadden de bezoekers aanvankelijk niets in te brengen tegen het sterkere Vitesse ’08 dat via Bjorn Hendriks op een verdiende 1-0 voorsprong kwam. Na ruim een half uur spelen maakte Bart Vissers uit het niets de gelijkmaker en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft ging de strijd wat meer gelijk op, zonder dat er  gescoord werd. Pas in de laatste speelminuut kreeg Achilles Reek nog een penalty en was de voorsprong voor de gasten een feit.  In de blessuretijd drong Vitesse nog wel aan, maar de 1-2 stand bleef ongewijzigd.

DSWH ‘18 - Achates   3-1
Sint Hubert | Binnen 10 minuten stond er op sportpark Het Breexsel al een 2-0 voorsprong op het scorebord, door twee treffers van Sven Kuijpers. Na de rust wist Achates te profiteren  van slordigheden bij de gastheren en maakte Kai Bicentini de aansluitingstreffer. Het mocht echter niet meer baten want DWSH ’18 maakte er 3-1 van, en dat was tevens de eindstand.

VIOS ‘38 - SV Milsbeek   1-3
Beugen | De thuisploeg was over de hele linie gezien de minder van SV Milsbeek om aanspraak te kunnen maken op de winst. De gasten waren in het openingskwartier heer en meester, maar VIOS wist zich knap te herstellen. De kansen waren in de eerste helft gelijk verdeeld maar gescoord werd er niet. Na de rust had Milsbeek het betere van het spel. maar opende pas na 67 minuten via Mitch Kramer de score. Roy Neijenhuis maakte er 0-2 van en Matti Scholten vervolgens zelfs 0-3. Pas in de slotfase deed VIOS ’38 nog wat terug door vanaf de penaltystip de eindstand te bepalen op 1-3.