De oude Mavo aan de Van Bergenstraat in Nieuw Bergen
De oude Mavo aan de Van Bergenstraat in Nieuw Bergen Foto: Bergen toen en nu

Reünie Mavoschool Bergen

Algemeen Familieberichten Hobby & vrijetijd

Nieuw Bergen | Vier oud-leerlingen van de voormalige Mavoschool in Bergen hebben het initiatief genomen om een reünie te organiseren voor alle leerlingen die, net als zijzelf, eindexamen gedaan hebben in 1981. Natuurlijk zijn leerkrachten ook van harte welkom. 

Omdat er in die tijd geen klassenfoto’s gemaakt werden en er ook geen klassenlijsten meer beschikbaar bleken te zijn, heeft de organisatie veel tijd gestoken in het via diverse kanalen opsporen van oud-klasgenoten. Het resultaat mag er zijn: van circa 90 leerlingen kwamen contactgegevens boven water en inmiddels zijn er ruim 60 aanmeldingen binnen, onder wie zelfs vier leraren. Eén van hen is Jac Kersten, toenmalig directeur van de Mavoschool.

De reünie zal plaatsvinden op zaterdag 13 april 2024 en begint om 15.00 uur. Het organiserend comité, bestaande uit Hans Lemmen, Monique Keijsers, Wilga Jacobs en Marjon Broere, hoopt op een gezellige middag en avond met veel interactie en bijbehorende lachsalvo’s waarin oude contacten vernieuwd en de nodige oude koeien uit de sloot gehaald zullen worden.

Heb jij ook in 1981 eindexamen gedaan, ben je niet benaderd maar wil je er wel graag bij zijn, neem dan contact op met één van de leden van het organisatiecomité en/of mail naar marjonbroere@ziggo.nl. Je zult dan zo spoedig mogelijk een mailtje ontvangen met verdere info.


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT