Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Milsbeek blijft winnen, magere uitzege Vitesse ‘08

Sport Sport

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse H door de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

SV Milsbeek - Achilles Reek   4-2
Op sportpark Zwarteweg heeft Milsbeek zijn zegereeks voortgezet door een 4-2 overwinning op Achilles Reek, maar de winst kwam moeizamer tot stand dan de uitslag doet vermoeden. De gasten kwamen zelfs op voorsprong maar gelukkig wist Wahid Rashidi nog voor rust de gelijkmaker binnen te schieten. In de tweede helft maakten Roy Neijenhuis en Mattie Scholten er 2-1 en 3-1 van. Het werd zelfs nog 4-1 door een doelpunt van Matthijs Tuil en in de slotfase was het Rob Verhees die de eindstand op 4-2 bepaalde.

VV Sambeek - Vitesse ‘08   0-1
Laagvlieger Sambeek, die deze competitie slechts drie punten wist te vergaren door een kleine overwinning op Achates, wist het op sportpark Den Urling de gasten erg moeilijk te maken door stug te verdedigen en het geluk aan de zijde te hebben. De bezoekers uit Gennep kregen veel kansen maar wisten deze gewoonweg niet te benutten. Enkel Dyan Pangemanann was in de eerste helft doeltreffend, en werd daarmee de matchwinner.

Overige wedstrijden
Achates tegen Juliana Mill, nu al een degradatieduel, werd afgelast en ook de wedstrijd HBV tegen MSH Maasduinen ging niet door.