MSH Maasduinen verspeelde de voorsprong in de tweede helft
MSH Maasduinen verspeelde de voorsprong in de tweede helft Foto: Eigen

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse door de voetbalverenigingen van de Maasduinen.

Zege Achates in Gennepse gemeentederby
Gennep | Op sportpark De Heykuul in Gennep waren de bezoekers uit Ottersum te sterk voor Vitesse ‘08. De thuisploeg had vooraf de betere papieren gezien de stand op de ranglijst, maar moest uiteindelijk met 0-3 het hoofd buigen.

Damien Matulessy opende de score door een feilloos benutte penalty. Vervolgens waren het Bas Thijssen en Binc van Goethem die doeltreffend waren voor Achates en voor de einduitslag zorgden.

Achilles Reek - MSH Maasduinen   2-1
Het wil de mannen van trainer Bjorn Saleming maar niet lukken om constant te presteren. In de eerste helft op bezoek bij Achilles Reek werd er nog redelijk gevoetbald en Thomas Creemers zorgde daarmee voor de 0-1 ruststand. Na wat wissels en tactische omzettingen nam Achilles in de tweede helft het voortouw en wist de drie punten in eigen huis te houden.

Constantia - SV Milsbeek   1-3
De thuisploeg bood in Wanroij goed partij tegen koploper Milsbeek, maar wist dat niet in de eindscore tot uitdrukking te brengen. Milsbeek nam een 0-2 voorsprong via doelpunten van Pim Toepoel en Matti Scholten. Constantia kwam via Milano van der Cruijssen nog wel terug tot de 1-2 aansluitingstreffer en de gelijkmaker hing in de lucht. Uiteindelijk waren het toch de bezoekers die uitliepen naar 1-3 door een treffer van invaller Daniël Janssen.