Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Sport Sport

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde en vijfde klasse door de voetbalverenigingen in de Maasduinen.  

SES Langenboom - MSH Maasduinen   2-1
Deze inhaalwedstrijd werd al eerder afgelast maar kon nu eindelijk doorgang vinden. Op sportpark De Kogelberg wist MSH Maasduinen op bezoek bij de nummer twee van de ranglijst, ondanks een sterke start zichzelf niet te belonen. Bart Seegers opende de score voor MSH, maar de thuisploeg maakte er vervolgens nog twee waardoor de drie punten in Langenboom bleven.

VV Achates - HBV   3-2
De Roodwiitten uit Ottersum hebben een belabberde eerste seizoenshelft nog enigszins positief kunnen afsluiten door een overwinning op HBV uit Beers. Op sportpark De Niersvallei opende Achates de score door een doelpunt van Damien Matulessy, die ook de 2-0 voor zijn rekening nam. De thuisploeg leek op een eenvoudige overwinning af te stevenen, maar de gasten kwamen sterk terug op gelijke hoogte. Toch bleven de drie punten in Ottersum door matchwinner Lars Angenent en zorgde er daarmee voor dat Achates wat afstand nam van de onderste regionen op de ranglijst.

DWSH ‘18 - Vitesse ‘08 werd afgelast

Vijfde Klasse D
In de vijfde klasse ging Resia ‘42 op bezoek bij hekkensluiter SVS Stevensbeek voor een uitgelezen kans om voor de winterstop nog wat hoognodige puntjes te sprokkelen. Dit kelderduel werd echter met 3-2 beslist in het voordeel van de thuisploeg, waardoor beide ploegen met slechts vier punten onderaan bungelen in de vijfde klasse. Resia heeft echter één wedstrijd minder gespeeld en zou dus wellicht nog wat afstand kunnen nemen. Tot tweemaal toe kwamen de gasten uit Wellerlooi op voorsprong door doelpunten van Martijn Derks die de 0-1 en de 1-2 voor zijn rekening nam. Na 90 minuten bleek dat jammer genoeg onvoldoende voor een overwinning.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT