Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Sport Sport

Hieronder vindt u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de derde, vierde en vijfde klasse door de voetbalverenigingen van de Maasduinen.

VV Heijen - Festilent   1-2
De thuisploeg had zich kunnen belonen met minimaal één punt, maar het mocht niet zo zijn. Nadat Tijn Wabeke bij een 0-1 achterstand nog voor rust de gelijkmaker liet aantekenen scoorden de gasten in de tweede helft de 1-2, waarna Heijen wederom op jacht ging naar een hernieuwde gelijkmaker. Kansen waren er volop maar werden helaas niet benut.

SV Milsbeek - VIOS ‘38   2-3
Kampioenskandidaat SV Milsbeek liet zich thuis verrassen door de gasten uit Beugen en kwam binnen het kwartier op een 0-2 achterstand. De aansluitingstreffer van Pepe van den Hoeve gaf de thuisploeg weer moed maar nog voor het rustsignaal werd de marge weer twee doelpunten. In de tweede helft maakte Wahid Rashidi er al snel nog 2-3 van, maar daar bleef het ook bij.

Achilles Reek - Vitesse ‘08   1-0
In Reek trof Achilles een aangeslagen Vitesse ’08, dat deze week afscheid nam van trainer Reinold Wiedemeijer. Maar in Gennep is het lek nog niet boven, en daar profiteerde de ploeg van trainer Jordy van Boxtel dankbaar van, ondanks het feit dat hij een half elftal moest missen. Wout Kuipers werd matchwinner toen hij een assist van Bas Linders verzilverde.

Achates - DWSH ‘18 afgelast

Astrantia - Resia ‘42   2-0
Op sportpark De Heikant in Middelaar bleef Astrantia in het spoor van de koplopers en boekte een eenvoudige zege. Het elftal van trainer Patrick Pothuizen versloeg hekkensluiter Resia ‘42  uit Wellerlooi met 2-0. Thijn Fransman zette de thuisclub op voorsprong en Sjuul Hermsen bepaalde de eindstand .