Voetbal in de Maasduinen
Voetbal in de Maasduinen Foto: Internet

Voetbaluitslagen in de Maasduinen

Hieronder vindt u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de derde en vierde klasse door de voetbalverenigingen van de Maasduinen.

In de derde klasse heeft VV Heijen een mooie 0-1 uitzege geboekt bij Vianen Vooruit. Met die overwinning nemen de Heijenaren langzaam maar zeker afstand van de degradatiezone en stijgen naar de elfde plek op de ranglijst in de derde klasse. Nadat in de eerste helft er al een goal voor de gasten werd afgekeurd kwam de winnende treffer van Heijen in de 70. minuut op naam van Robbin Hermsen.

Gennep | Het kunstgras in Gennep bij Vitesse ‘08 was duidelijk in het voordeel van de thuisclub maar gedurende de eerste twintig minuten waren de bezoekers van HBV uit Beers heer en meester. Binnen een paar minuten na de aftrap zette de aanvoerder Moos Hendrikx de gasten op voorsprong en in de achttiende minuut kon Kevin Hendriks de voorzet van de snelle Gijs van de Besselaar binnen tikken en daarmee de 0-2 aantekenen. Een minuut later strafte Jelle van Tienen een foutje in de Beerse verdediging af en maakte de aansluitingstreffer. Drie minuten later ging een vrije trap door Ron Janssen vanaf 30 meter zomaar over de doellijn en de gelijkmaker was een feit. (Bron: HBV)

In de tweede helft was Vitesse de bovenliggende partij. Beide ploegen zagen dat een doelpoging op de doelpaal belandde. Met uitstekend combinatievoetbal werd de Beerse verdediging verschalkt en werd er 3-2 gemaakt door wederom Ron Janssen. Vijf minuten voor het eindsignaal schoot de spits van Vitesse vanaf de middenlijn de bal in het lege Beerse doel 4-2 en maakte daarmee zijn hattrick compleet.

VV Sambeek - SV Milsbeek   2-3
Koploper SV Milsbeek liet zich bijna verrassen op bezoek bij hekkensluiter Sambeek en wist op het nippertje een zege uit het vuur te slepen. Er leek voor de bezoekers geen vuiltje aan de lucht want Wahid Rashidi opende score en Roy Neijenhuis zorgde voor 0-2. Maar kort voor rust ging het mis toen Sambeek kort na elkaar twee keer doeltreffend was en met een gelijkspel van de thee kon gaan genieten. In de tweede helft wist de koploper door een doelpunt van Jos van Tongeren toch nog de drie punten mee naar huis te nemen.

VIOS ‘38 - VV Achates   3-0
Op bezoek bij VIOS ‘38 in Beugen leed Achates uit Ottersum een verdiende, doch ietwat geflatteerde 3-0 nederlaag.